Simon Zsófi kérdése:
Mennyi időt kell várni (minimum) szülés után, hogy újra teherbe essek?
Figyelt kérdés
Nemrég szültem egy gyereket, és a párommal szeretnénk neki tesót, de minél hamarabb, hogy ne sok különbség legyen köztük. Mennyit kell várnunk, hogy újra teherbe essek? (És tud valaki olyan praktikát, amitől ikrek lesznek?)2012. okt. 29. 09:54
11/32 anonim válasza:
Igyál kétszeres adagot a termékenységsegítő teából!
12/32 A kérdező kommentje:
Újra felbukkant az "ész". Tényleg szeretnék neki kis tesót, mert úgy gondolom, hogy a 4 év az elég nagy különbség... A 4-es ikres sztorit a 10 éves lányom találta ki, és mint később kiderült, a 14 éves "tesója" segített neki.
2012. okt. 29. 10:18
14/32 A kérdező kommentje:
a 10-es kommentelő. és lehet 14 éves örökbefogadott lány. Eleinte még nagyon féltem a szüléstől, és a férjemmel úgy döntöttünk, hogy bemegyünk egy árvaházba. És egy 2 éves lányt örökbe fogadtunk. Szóval kedves 10-es, ez nem kamu...
2012. okt. 29. 10:24
15/32 anonim válasza:
De kamu! 20 évesen nem is fogadhattál örökbe egy 2 éves gyereket!!
16/32 anonim válasza:
"A 4-es ikres sztorit a 10 éves lányom találta ki, és mint később kiderült, a 14 éves "tesója" segített neki."
Miért tetted idézőjelbe a tesót?
17/32 anonim válasza:
Ja, Magyarországon nincsenek árvaházak, és azért mert valaki fél a szüléstől, azért még nem fogadhat örökbe. Azért az örökbefogadás nem úgy működik, hogy elmegyek egy gyermekotthonba és kiválasztom a gyereket és már viszem is haza. Legalább nézz utána miről hazudozol össze-vissza!
18/32 A kérdező kommentje:
Na jóóó. Mami nincs itthon, én meg szeretek játszani a neten :D mit csináljak, hogy ne jöjjön rá a mami? eddig a jelszava én voltam (könnyű volt kitalálni) És most meg a tesóm volt a jelszó. hát így nem nehéz...
2012. okt. 29. 10:39
19/32 Golan Trevize válasza:
Na jó.
Mivel ma tanítási nap van, ezért az IP címed alapján odaküldtem 2 járőrt meg a gyámhatóságot.
20/32 A kérdező kommentje:
Őszi szünet van okoskám
2012. okt. 29. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!