Dr Papp Csaba? Sote I-en dolgozik és azt hiszem Szigethalmon van magánrendelője.
Hali!
Én hozzá jártam (bár én a pesti magánrendelőjébe), fantasztikus orvos! Türelmes, mindent elmond, csak figyelj nagyon, mert néha kicsit gyorsan, sűrűn mondja. Kérdezz nyugodtan vissza, még szereti is, ha figyel a kismama!;) Nem túl aprólékos, de nem felületes. Nem végeztet felesleges vizsgálatokat. Nem mellesleg genetikus is, külföldön is voltak "dolgai" Nekem mondhatni a pici életét mentette meg! Én a továbbiakban is hozzá járok. Nagyon szeretem a tanár urat. Már nem remegve megyek nőgyógyihoz! És ez nagy dolog!
Csak ajánlani tudom!
Egy 3,5 hós tündérfiú anyukája ;)
Pesten a József krt. 36.
10e a vizsgálat, 15e az ultrahangos, drága, de fantasztikus doki.
Mi 60-at tudtunk neki adni.
Én is hozzá jártam,neked már nem aktuális tudom,csak ha mást is érdekelne mostanában és kidobja a kérdésed.:)
Nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele.Kedves,de nem nyálas,türelmes,mindent megkérdezhetsz tőle,ha nincs telefonközelben visszahív,smsre válaszol(én ilyennel mg nem találkoztam)Nagyon elismert a szakmában,én szerettem hozzá járni.:)a szülés után minden nap bejött hozzám,ha csak egy percre is.Mindent meg lehet beszélni vele.tényleg.:)mindenkinek csak ajánlani tudom!
Valószínű, hogy sokan keresnek véleményt a Doktor úrról még a mai napig, így leírom az én véleményem.
2014. augusztusában kerültem hozzá genetikai tanácsadásra. Már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt. Sajnos nálunk nagyon komoly problémák álltak fenn, de így is türelmesen elmondta, milyen lehetőségek lehetnek, mi történhet még a várandósság végéig, és utána is mire számíthatunk.
Novemberben komplikáció nélkül elvégezte a császármetszést. Kisfiam sajnos inkubátorba került. Doktor úr minden nap bejött hozzám, elmondta hogy van a kisfiam, és az én állapotomról is folyamatosan érdeklődött. Biztatott, hogy fél év múlva újra megpróbálhatjuk a babaprojektet. Sajnos a kisfiam januárban elment. Kár, hogy ilyen állapot miatt kellett őt megismernem, de az biztos, hogy amint úgy alakul ismét hozzá fogok fordulni, hogy legyen az orvosom! Én bátran merem ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!