Mi a véleményetek arról, ha valaki VIP-szobát vesz igénybe szülés után?
Figyelt kérdés
Irigylitek? Vagy Ti is ezt tennétek? Vagy elítélitek, hogy sznob? Vagy egyetértetek vele?2009. aug. 8. 12:26
11/14 anonim válasza:
Szia!
Én is vip szobában voltam, nagyon meleg volt úgy hogy egész nap ruha nélkül lehettem, volt saját zuhanyzó wc-vel, ami szintén szuper volt.Nem zavart másnak a látogatója, ha jött be a férjem együtt feküdtünk az ágyon és "babáztunk".Az tény hogy uncsi baromira, de több előnye van mint átránya.
12/14 anonim válasza:
Akinek van rá pénze, az kérje. Én is szívesebben feküdtem volna ott a picurral, de sajna nem volt ár keret.
Viszont a barátnőm befürdött vele, mivel lefoglalta a szobát, ugye azt hitte, 3-4 nap, aztán császár lett a vége, ez rátett pár napot, majd besárgult a pici, és neki is volt valami gondja, igy csekély 2 hétig volt bent vip szobában, hát nem örült amikor fizetni kellett.
Mondtam is neki, úri pics* voltál, hát fizess DDD
13/14 anonim válasza:
Én is abba szerettem volna menni, de foglalt volt. Következő szülésnél jó előre le fogom foglalni. Nem vagyok úri pi..,mint ahogy előttem irták, teljesen átlagos vagyok, de én inkább fizetek a nyugalomért. Maga volt a borzalom az a 3 nap amit benn töltöttem a kórházba. Eleve császárral szültem, a baba egész nap velem volt, aminek nagyon örültem, de nem tudtam rá úgy figyelni, ahogy szerettem volna. Senki nem segitett, bár a szobatársaim nagyon rendesek voltak. A legnagyobb baj az volt, hogy 3 nap alatt kb 3 órát aludtam összesen, mert folyton sirt valamelyik pici éjjel nappal. Igy mire haza értünk én olyan hulla voltam, hogy napokig csak ettem meg aludtam, mint a pici. Úgyhogy gondolojanak úri nőnek, vagy bárminek, én ezt soha többet nem csinálom végig.
14/14 anonim válasza:
Én is ilyen szobában voltam. Nagyon jó volt. Aki megteheti mindenki kérje. Nálunk ( Egerben) 15 ezer Ft egy éjszaka, de bármennyit megadnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!