Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki VIP-szobát vesz igénybe szülés után?

Figyelt kérdés
Irigylitek? Vagy Ti is ezt tennétek? Vagy elítélitek, hogy sznob? Vagy egyetértetek vele?
2009. aug. 8. 12:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gondolatban én is eljátszottam ezzel, hogy mit nekem az a napi 10 rongy , ha egyedül leszek és nyugalomban?:) De aztán gyorsan lebeszéltem magam róla , két okból is: nincs ennyi pénzünk és hónapokkal a szülés előtt "le kell foglalni" a vip szobát.

És nem bántam meg! :)Bár 3 napnál tovább kellett lennem és kicsit uncsiztam már bent ; de aranyos szobatársaim voltak és egymást kérdezgettük.

Aki igénybe veszi azt sem ítélem el, mindenkinek a szíve-joga ezt eldönteni.

2009. aug. 8. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pénztárcátok engedi,akkor miért ne?Ki kell használni a modern világ adta lehetőségeket.Ezt mindenkinek magánügye eldönteni.Engem ugyan nem érdekelne,hogy mit gondolnak mások.Ha így akarnám,így lenne,és kész.
2009. aug. 8. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt szerettem volna, de épp front volt és rengeteg baba, minden tele volt anyákkal és friss babákkal :)

Így mentem a 3 ágyasba, és végül tök klassz volt, nem bánom, hogy így alakult.

Én nem sznobságból akartam egyedül lenni, hanem mert nem vagyok túl barátkozó, jobban elvagyok egymagam, meg oda bejöhetett volna mindig a férjem.

De szerencsém volt a szobatársaimmal, nagyon arik voltak, viszont a közös helyiségben találkoztam olyan anyukákkal, akiktől biztos agyvérzést kaptam volna 3 nap alatt.

2009. aug. 8. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A vip-szoba és vip-szoba között is óriási a különbség.

Én a dél-pestiben szültem, ott ún. alapítványi szoba van. Ez egyágyas, annyit fizetsz érte, amennyit jónak látsz. Nem 6-an vagytok, bármikor bejöhet bárki hozzád, végig bent lehet veled a babád, akár éjjel is. Mi ezért kértünk alapítványi szobát, egy cseppet sem bánom, volt 4 nap, amikor csak egymásra tudtunk figyelni, viszont ha bármi kellett, azt apa be tudta hozni. Persze ezt a többágyasnál is megtehette volna, de akkor gyerek be a csecsemősökhöz, anya ki, cucc odaad, anya be, gyereket kiveszi a megőrzőből...

Túl azon, hogy a másik alapítványi szobás csajnak végig jegelnie kellett a gátsebét, ezt egy 6 ne adj isten 8 ágyas szobában művelni...

Amikor megkérdeztük, hogy mindez mennyibe kerül, azt mondták, hogy ránk van bízva: valaki 5ezer Ft-ot ad, valaki 20eFt-ot a négy napra. Mi 20-at adtunk, mert úgy gondolom, hogy négy napra ez nagyon korrekt ár, másrészt pedig rendes alapítványi befizetésnek számít, vagyis adóév végén a 30%-a visszaigényelhető.

2009. aug. 8. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia:)nekem egyik barátnőm volt nemrégiben VIP szobában szülés után,háááááát halálra unta magát,semmivel sem volt jobb vagy szebb mint egy átlagos szoba...én 3 ágyas szobába voltam,rengeteget segitettek a mellettem levő anyukák.Mint a szoptatásban,meg a baba ellátásában,jó buli volt,aranyosak voltak!Szerintem nem sznobság,ha magányra vágysz!
2009. aug. 8. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyenbe akartam menni, de foglalt volt. így összekerültem egy védőnő kismamával, aki utám fél órával szülte meg a kisfiát. Nagyon nem hasonló a stílusunk, nagyon más környezetből érkeztünk, más volt az életfelfogásunk, DE Ő tanított meg mindenre. Szoptatás, pelenkázás, baba felemelés. Míg élek hálás leszek Neki. Utána még évekig tartottuk a kapcsolatot. Ez már 12 éve volt. Most terveuek egy második babát és próbálom Őt megtalálni, hogy legyen a "hivatalos védőnőm". O:)))
2009. aug. 8. 14:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ilyen szobában voltam. Nem tartom sznobnak egyáltalán. A legjobb döntés volt. Zavartalanul, csak egymásra figyelhettünk a babámmal, ezért teljesen rendben beindult a tejtermelés, nyugalomban pihentünk mindketten mikor aludt a pici.

Számomra minden pénzt megért, hogy ott, akkor, a legmeghittebb pillanatokat a legmeghittebb környezetben tölthettük, zavartalanul, boldogan, kettesben.

2009. aug. 8. 16:08
 8/14 anonim ***** válasza:
... és saját fürdőszoba, zuhanyzó, ott is nyugalomban.
2009. aug. 8. 16:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem irigylem, és nem ítélem el azokat a nőket aik ezt választják. Én 2 ágyas szobában voltam, a picur kint lehetett velem éjjel-nappal, a szobatársammal jól kijöttem, és szerintem ez így volt jó.
2009. aug. 8. 17:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Én kétszer szültem és mind a kétszer VIP-szobát kértem mert én szerintem az jobb aki teheti válasszon VIP-szobát.
2009. aug. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!