Mi van akkor, ha az orvosom nem lesz itthon, amikor szülök?
Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, akivel meg vagyok elégedve, azonban lehetséges, hogy nem lesz itthon a szülésemnél, mert elmennek nyaralni, és azt mondta, ha addig nem szülök, átad valakinek. A kérdés: ilyenkor kinek kell adni a pénzt? Aki majd ott lesz velem? Vagy majd az én orvosomnak is kell adni valamennyit? Ez hogy működik??2009. aug. 7. 09:20
1/5 anonim 

válasza:

Szia!
Ezt te döntöd el, de legtöbbször annak a dokinak adnak pénzt aki ott van veled a szülésnél. ( a fogadott dokidat eddig úgyis tömted minden hónapban a magánrendelésen ) Én biztos nem adnék neki, csak annak aki a szülést levezeti.
2/5 anonim 

válasza:

Ha ilyen sok pénzed van, hogy "feleslegesen " is szórod, inkább utald nekem!
Ha nem lesz ott a doki, mikör szülsz, másnak ad át. Van aki annak is ad pénz, de minek? -azt nem tudom.
És ezek után még adnál a sajátodnak is? Már bocs, ne nem értem....
Tényleg ennyi feles pénzetek van?
3/5 anonim 

válasza:

szia!Nálunk is így volt, szülj az ügyeletesnél, ne adjon át senkinek:)
4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Mint láttad, ez egy kérdés volt, nem egy eldöntött tény, ezért nem értem a hangnemet! Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat!!!
2009. aug. 7. 13:38
5/5 anonim 

válasza:

Az ügyeletes, ha jól bánik Veletek, másnap is Rátok néz, lehet kedveskedni, de nem feltétlen pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!