Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van akkor, ha az orvosom...

Mi van akkor, ha az orvosom nem lesz itthon, amikor szülök?

Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, akivel meg vagyok elégedve, azonban lehetséges, hogy nem lesz itthon a szülésemnél, mert elmennek nyaralni, és azt mondta, ha addig nem szülök, átad valakinek. A kérdés: ilyenkor kinek kell adni a pénzt? Aki majd ott lesz velem? Vagy majd az én orvosomnak is kell adni valamennyit? Ez hogy működik??
2009. aug. 7. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt te döntöd el, de legtöbbször annak a dokinak adnak pénzt aki ott van veled a szülésnél. ( a fogadott dokidat eddig úgyis tömted minden hónapban a magánrendelésen ) Én biztos nem adnék neki, csak annak aki a szülést levezeti.

2009. aug. 7. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sok pénzed van, hogy "feleslegesen " is szórod, inkább utald nekem!

Ha nem lesz ott a doki, mikör szülsz, másnak ad át. Van aki annak is ad pénz, de minek? -azt nem tudom.

És ezek után még adnál a sajátodnak is? Már bocs, ne nem értem....

Tényleg ennyi feles pénzetek van?

2009. aug. 7. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
szia!Nálunk is így volt, szülj az ügyeletesnél, ne adjon át senkinek:)
2009. aug. 7. 13:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Mint láttad, ez egy kérdés volt, nem egy eldöntött tény, ezért nem értem a hangnemet! Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat!!!
2009. aug. 7. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ügyeletes, ha jól bánik Veletek, másnap is Rátok néz, lehet kedveskedni, de nem feltétlen pénzzel.
2009. aug. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!