Izgulnátok velem, vajon mikor lesz ebbôl szülés?
Figyelt kérdés
4 napja jóslózok,de szinte szünet nélkül mindennap (nincsen még rendszeresség),rendesen úgy érzem magam mint mensikor (se nem túl erôs de nem is gyenge),derekam is fáj..néha úgy belenyilal a hüvelyem,rendesen megugrok az ágyon..medencetájékom mintha összetört volna.tegnap estére sírós is lettem,nem tudnám megmondani mi volt a bajom..8-án 2100as értékem volt.Ha elmegyek fürödni,15 percig jó aztán újra fáj mindenem,de nincs rendszeresség.Elsô baba.
39+2 hkm
2012. okt. 14. 11:43
11/22 A kérdező kommentje:
ma voltam vizsgálaton C2111 és átírtak 23-ra (mára vagyok amúgy)..hm ki tudja mikor indul meg...
2012. okt. 19. 18:46
12/22 anonim válasza:
Drukkolok én is! Hol fogsz szülni?
13/22 anonim válasza:
Az kisfiam ki se akart jönni.2x próbálták elindítani a szülést,egyfolytában vizsgáltak.abszolút nem tágultam,úgyhogy császár lett belőle.Az édesanyám 2 héttel később szült engem,mint amire ki volt írva.Szorítok értetek!
14/22 A kérdező kommentje:
Imrében!
köszi.
szerencsére nekem nyíilik, de egyébként van olyan aki egyik nap még teljesen zárt, másik nap meg kinyíilik, szval az se keseredjen el!:)
2012. okt. 19. 21:23
15/22 anonim válasza:
Igyál málnalevélteát. Nekem nagyon bejött annak idején.
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi,iszom én is!:)
2012. okt. 20. 14:33
18/22 A kérdező kommentje:
Köszi nagy séta volt délután a válaszom óta:) te?
2012. okt. 20. 23:12
19/22 A kérdező kommentje:
közben megszültem október 22én hétfőn. szombat éjjel fél 2kor kezdődtek 1 órás fájások, majd vasárnap este 22:00től 6-8 percesek, végül éjjel 2kor átváltottak 4-5 percesekre. fél 10 re értünk reggel a kórházba, addig otthon vajúdtam. fél 11 re kerültem az alternativ szobába, addig ctg, vizsgálat stb. majd 16:00ra született meg a kisfiam 3570 gr és 54 cm!:)
2012. nov. 15. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!