Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is rosszul viselte a...

Más is rosszul viselte a pucérkodást szüléskor?

Figyelt kérdés
Egész napos vajúdás, burokrepesztés, magzatvízvizsgálat stb még oké volt, de amikor eldőlt, hogy muszáj császározni, akkor le kellett venni a hálóinget, a műtőben összegömbölyödni a spinálishoz. 6-7 ember körülöttem, mind engem néz... Olyan rossz emlék ez :(
2009. aug. 6. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, éppen nem ezzel voltam leginkább elfoglalva :) Egyébként, a körülötted lévő 6-7 embernek ez a munkája, nem azért néztek téged, mert meztelen voltál (az valószínűleg fel sem tűnt nekik igazán, láttak már olyat rengeteget).
2009. aug. 6. 21:02
 2/12 A kérdező kommentje:

:) igen, ebben igazad van

Nem is akkor zavart igazán, természetesen - mint a szülő nők többsége - örültem, hogy élünk, de utólag olyan rossz...

2009. aug. 6. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szia! enmegertelek, mert en nagyon szegyenlos vagyok. Szerencsere nem csaszarral szultem, hanem huvelyi uton, igy vegig volt rajtam felulrol egy felso. Alul azert csak le kellett vennem a bugyim:-)
2009. aug. 6. 21:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem szülésnél de az intenziven a gerincmütétem után 2 napig mesztelenül voltam, én elötte hittem hogy rém ciki lessz.. aztán ott nem volt az, ahogy te is irod, de mondjuk nekem utána sem volt olyan érzésem.. valahogy megváltozott teljesen erröl a véleményem..

"Neked nem is volt operáció, nekem az volt, nagy szívdobogtató.

6 hét alatt elmúlt a seb, s gyógyulás után tudásod a lélek orvosa lett"

milyen igaz...

2009. aug. 6. 21:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
pontosan velem is ez volt. Tök kényelmetlen volt számomra tényleg pucérkodni ott ennyi ember előtt, és még éreztem hogy a szülésznő még leborotválja a maradékot... ciki volt. Ahhoz képest hogy majd szétszakadtam a fájdalomtól mégis volt időm ezzel foglalkozni, nem tehetek róla, nagyon szégyenlős vagyok.
2009. aug. 6. 21:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért ragadtok le ilyen "apróságokon".

Ez a természetes, így szült meg édesanyád, ruha nélkül. Az orvos millió ilyet lát, hidd el nem a "női mivoltodat" nézi, ő arra már immunis...

Mondjuk én soha nem voltam szégyenlős, így ez egyáltalán nem zavarna.

Sokszor voltam orvosi vizsgálatokon, gerincem miatt, belgyógyászaton, csúnya viszgálatokkal (bélszonda) és mindig kifogtam tanuló orvosokat. Sosem zavart, valahol nekik is meg kell tanulni. Akkor 20-30 diák volt körülöttem.

2009. aug. 6. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva (itt bevallom) ettől tartottam a leginkább. Borzalmasan szégyenlős vagyok, mindenben, nem csak a pucérkodásra. Rettegtem, hogy milyen megalázó lesz a beöntés, borotválás, stb. És hihetetlenül meglepő volt, azóta is alig hiszem, hogy egyáltalán nem volt rossz! Sose gondoltam volna, de semmi nem zavart. Nekem is császár volt, jó sok emberrel, medikussal, betegtologatóval. De annyira azt éreztem mindegyiken, hogy segíteni akarnak, végzik a dolgukat, ez nekik a világ legtermészetesebb dolga. És így, ott, már nekem is az volt.
2009. aug. 7. 01:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Engem nagyon fusztrált a gondolat furcsán hangzik, de néha még a férjem előtt is szégyenlősködök....Mikor nagy fájások közepette bementem a kórházba, úgy szét dobtam magam ahogy kellet és még az se zavart hogy a vége felé kész tömeg állt körülöttem még a buksia se jött ki rendesen belőlem mikor megszólalt a doki hogy hatalmas fekete haja van nah erre az összes ember a doki mögé sereglett és mosolyogva nézegették és ájuldoztak mekkora haja van nah ez egy kicsit gáz volt...

2009. aug. 7. 02:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnál is bent volt vagy 10 tanuló!Ilyen ez a fránya oktatókórház!De ezek az orvosok és tanoncok higgyétek el nem foglalkozik vele!Az nem baj,ha meztelen nőnek látna!Olyan,mint mikor a nőgyógyász vizsgál,de nem azzal van elfoglalva,hogy hogy nézel ki alulról,hanem,hogy van e pl. elváltozás a méhszájon!

Mikor először voltam nődokinál,nagyon szégyenlős volta,de mikor bejelentette,hogy többször kell majd visszajönnöm (hála égnek tévesen)és ez a vizsgálat is tovább tart,akkor a fenét se érdekelte a nagy ijedtségben,hogy éppen most mi van bennem! :S

Megértem a félelmet,nem lehet könnyű,de hát ez is megéri!:)

2009. aug. 7. 06:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Engem is császároztak és kicsit nekem is fura volt amikor odajöttek és közölték, hogy most le fogják venni a hálóingem. Azt sem engedték, hogy én levegyem és még át sem feküdhetettem saját magam arra az ágyra amivel a műtőbe toltak... Bent a műtőben tök pucér voltam körülöttem vagy 10 ember, legalább a fele férfi... és egy kis vékony pasi pakolgatott ágyról ágyra. Mondtam is neki, hogy óvatosan mert még a végén gerinc sérvet kap. (97 kg voltam) Kicsit zavarban voltam, főleg mikor kértek, hogy üljek fel az ágyon és "görbüljek meg", hogy beadják az érzéstelenítőt. Pont akkor volt fájásom mikor fel kellett volna üljek, de rendesek voltak és kivárták még vége a fájásnak. Nekem a műtét után volt még egy nagyon kellemetlen pillanat... Bejött egy másik műtős fiú (pakolgatós ember)látásból ismerjük egymást, régebben még tetszett is nekem az a srác és olyan fura volt, hogy "úgy" látott, mindenem ki volt, egy nagy kövér meztelen csigának éreztem magam....:S:D Most már így visszagondolva nem is olyan vészes, hiszem nekik ez a látvány minden napos, csak azért mégis olyan furi volt. De természetesen mindenért kárpótolt a drága kis fiam. Olyan jó volt először hallani hangját, el is sírtam magam. A Dokim meg a szülésznő még viccelődtek is, hogy most azért sírok, hogy sírjon a gyerek ha kiemelik, pár hónap múlva meg azért fogok sírni, hogy hallgasson már egy percre. :D Először meg sem mutatták, vitték egyből megtörölgetni és megmutatni az apukájának, nekem később hozták vissza és akkor is csak egy pillanatra láttam, de azt a pillanatot sosem fogom elfelejteni. :) Életem legszebb napja volt.:)

2009. aug. 7. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!