Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 sporttáskával nem fognak...

2 sporttáskával nem fognak hülyének nézni a kórházban?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom jobban összepakolni a dolgokat...és még amiben hazamegyünk a babával az nincs is berakva!ti mennyi cuccal mentetek?
2012. okt. 13. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy sportáska a szülőszobára, volt egy nagy gurulos bőrönd!

Nem néztek hülyének!

de így is volt hogy minden nap hozattam be valamit.

a hazamenős ruhákat előtte nap hozta be a férjem!

2012. okt. 13. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy az a napi 5 pelenka bőven elég lesz az első pár napban. Én azt a 30 darab pelenkát kapásból kivenném a csomagból. Első és második nap szinte nem is kell pelenkázni a gyereket. Harmadik nap már igen, utána meg már mész haza.
2012. okt. 13. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogy, nyugi!

Szerencsére ott nem lesznek pasik, akiknek elég lenne 1 kisebb szatyornyi cucc a 3-4 napra :))))

Én is 2 táskával mentem és még a párom és a szüleim is hoztak be pár dolgot.

Az egyik táskában a szüléshez kellő dolgok voltak, a másikban a többi és a baba cuccai.

2012. okt. 14. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy kisebb sporttáskát vittem a szülőszobára meg egy közepes bőröndöt a kórháziba. Senki nem nézett rám furán. Amúgy tényleg a betétek, törölköző (nekem kellett a kispárnám is), babának törölköző, pelus, papsitörlő stb elég sok helyet igényelnek. És akkor van olyan aki nappal nem szeret hálóingben flangálni, hiába kórház.
2012. okt. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!