Ugyanugy néz ki a nemiszervetek szülés után, mint elötte?
Figyelt kérdés
Bocs a fura kérdésért.2009. aug. 6. 17:30
1/12 anonim 

válasza:

Nme tudom,mert sem előtte sem utána nem szoktam nézegetni.A férjemnek nem volt semmi kifogása vagy megjegyzése a szülések után sem,tehát ugyanúgy "használható"
2/12 anonim 

válasza:

Én láttam előtte és utánna is és nem változott!
3/12 anonim 

válasza:

Nekem sem változott, ugyanolyan.
4/12 anonim 

válasza:

Szia!Sajnos nekem van egy "feltűnő"ér a csiklóm fölött.Olyan,mint a visszér.A párom soha nem tett megjegyzést,viszont engem kicsit zavar.Valószínűleg azért alakult ki,mert nagyon nehéz szülésem volt.
5/12 anonim 

válasza:

Egyik szülésem sem változtatott rajta.
6/12 anonim 

válasza:

Sajnos, nem. Valahogy "lazább" lett minden nyílás. Bár, sokat javult, nem lett a régi, pedig tornáztam is. Most megint babát várok, elképzelni sem merem, mi lesz. Állítólag alkat kérdése :( Szóval, nem sok jóra számítok. Amúgy az én férjem sem panaszkodott, pedig minden állapotban látott :)
7/12 anonim 

válasza:

nem, nekem kissé aszimmetrikus lett a vágás miatt :)))
8/12 anonim 

válasza:

Nekem "párnásabb" lett. Nagyon vékony vagyok, de ott husisabb maradt. :) Apának így is megfelel!
9/12 Adri baba 

válasza:

Nekem olyan mintha szűkebb lenne:)Apának tetszik!!
10/12 anonim 

válasza:

Külsőleg nekem sem változott, pedig vágtak. Állagra én is azt érzem apával együtt, hogy majdnem hogy szűkebb vagyok, és az tuti, hogy érékenyebb is. Sokkal jobban esik a hüvelyi orgazmus, mint a csiklói, és könnyebben el is érem, mint szülés előtt...fura:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!