Lábköröm gombámat hogy takarjam el szülés közben?
Figyelt kérdés
Szenvedek tőle lelkileg is. A nyaglábujjamon van. Körömlakkal nem tudom lekenni, mert félig le van szedve.
Szóljak a szülésznőnek, vagy csak ragasszam le és ennyi?
2012. okt. 4. 10:38
2/10 anonim válasza:
Kezelés alatt állsz? Mert, ha nem, kezeltetni kell. Amúgy meg tényleg, húzz fel zoknit, senkit nem fog érdekelni.
3/10 anonim válasza:
Jó tippet adott az első...már csak azért is, mert én pl mind a kettő szülésem után (pedig gyorsak voltak viszonylag) olyan szinten kimerültem, hogy rettenetesen vacogtam és bizony egy meleg zokni ilyenkor csodákra képes (nem télen szültem, hanem szeptember elején mind a kétszer szóval még csak hideg sem volt)
4/10 anonim válasza:
kezeld, és szólj a szüléskor is, meg a zokni se rossz ötlet. De ajánlatos szólni, baj nem lesz belőle, esetleg lefertőtlenítik a biztonság kedvéért vagy mittomén :)
5/10 anonim válasza:
Ha esetleg császárod lesz a zoknit leveszik!Én is zokniba mentem szülni,de mivel sürgösségi császár lett,levették,ott semmi nem lehet rajtad!
6/10 anonim válasza:
Nálunk a kitolásig lehetett rajtam zokni majd lekapták rólam és ráhúztak a lábamra egy zöld óriás zoknifélét.Szerintem ragaszd le és vegyél zoknit.
7/10 anonim válasza:
Zoknival takard el, a szégyennel ne foglalkozz, mert szülés közben lesz más dolgod is. Inkább az egészségedre figyelj, és kezeltesd, nem árt, ha szólsz a szülésznőnek is, abból baj nem lehet.
8/10 porcukormókus válasza:
Sebtapasz+zokni kombó? :) Nem hiszem, hogy császárnál zavarna valakit egy sebtapasz.
9/10 anonim válasza:
Ránk egyből húztak szorító zoknit, császárom volt, úgyhogy nem hinném, hogy levennék.
10/10 anonim válasza:
Én is kaptam zöld steril combig érő megkötős zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!