Ti hánydik hétre szültetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 12:58
23/29 anonim válasza:
Első baba, 41+3 napra indították.
24/29 anonim válasza:
Elsőt 38+4-re (kislány), 2. még a pocakban
26/29 anonim válasza:
16-os vagyok.Minden lehetséges!
És ahogy látom én vagyok az egyetlen aki ennyivel előbb szült!
27/29 anonim válasza:
Tévedsz kedves 16-os. :-) Sajnos én megelőztelek a 31+1-gyel. Mondjuk jobb lett volna, ha nem!
28/29 anonim válasza:
Kedves utolsó mi volt az oka hogy ennyivel előbb szültél?Jól vagytok amúgy?Baba is te is??16-os vagyok
29/29 anonim válasza:
Köszi az érdeklődést kedves 16-os. :-) Ikerterhesség volt és egyikük 31 hetesen burkot repesztett, gondolom túl szűkös volt már odabent. Hála az égnek azon kívül, hogy kicsik voltak (1,49 és 1,36 kg) semmi gond nem volt velük, bár az a bő 1 hónap kórházban töltött idő elég húzós volt. De elmúlt, azóta már 19 hónapos a két kispasi és 1 éves korukra behozták a lemaradást is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!