Dél-pestiben apuka hol tartózkodik a császár műtét alatt? Akinek progis császár volt, és reggel ment be, mikorra esett a műtét? Addig apuka hol várakozik? Megvan a fix műtéti időpont vagy egyszer csak sorra kerülök?
Sziasztok!
Minden rendben ment,csütörtökön már haza is jöhettünk,most pedig már "fitt" vagyok,alig érzem a sebem :) Babikám gyönyörű,3300gr-al és 50cm-el született. a dokik, a nővérek nagyon kedvesek voltak, a csecsemősök kissé ridegek elsőre,de ha kedvesen közelít az ember rögtön aranyosak lesznek ők is. 5 ágyasban voltam a szobatársak is jó fejek voltak,az egész időszak könnyebb volt mint gondoltam.
Kellemesen csalódtam,nagyon jó kórház!
Köszönöm mindenkinek a segítségeket!
Na ennek szívből örülök, hogy jól vagytok. :)
Gratulálok, nagyon jó egészséget kívánok Nektek, és jó babázást.
Egyébként én is ugyanígy éreztem, hogy kellemesen csalódtam a kórházban, pedig sokan riogattak, hogy majd milyen lesz... Örülök, hogy másnak is pozitív a tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!