Ajánlanátok jó szülésznőt a Szent Imre korházból? Vastagné Nagy Éváról sok pozítívumot olvastam.
Sziasztok,
Szeretnék a Szent Imrében szülni, a lakóhelyünkhöz is közel esik.Esetleg ha v.ki tudná Vastagné Nagy Évának a telefon számát, küldje el nekem légyszíves privát e-mailben, nagyon köszönöm.
13 hetes kismama.
Szia!
Én 2 hónapja szültem az Évánál, nagyon tudom őt ajánlani, nagyon kedves,közvetlen és segítőkész!Amellett szakmailag is nagyon jó, többször meglátogatott a szülés után is pedig szabin volt éppen.Elég nehéz szülésem volt és lehetett rá számítani, bejött elöbb amikor még nem is szoktak elvileg!!
Privátban sajna nem tudtam írni-lehet béna vagyok de nem találtam hogyan tudok írni neked,de szívesen megadom a számát ha te elérsz!
Köszönöm szépen a kézséges segítségeteket,időközben sikerült megtudnom a Vastagné Nagy Éva telefonszámát, már beszéltem is vele, nagyon kedves és alaposnak bizonyult már telefonon keresztül is.
Mindenjót kívánok minden kedves válaszadónak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!