Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges, hogy császár után...

Lehetséges, hogy császár után a 6. héten már megjött a menstruációm?

Figyelt kérdés
Szoptatom a kisfiam,azt mondják ilyenkor később jön meg,nekem mégis ma lett vérzésem. Már 2 hete,hogy nem volt semmi,csak egy kis barnázás,de az is minimális volt már. Dokihoz majd csak jövő héten megyek,mert azt mondták meg kell várnom a 6. hetet teljesen,és utána menjek a kontroll vizsgálatra. Mit tegyek?
2012. szept. 27. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, simán lehetséges.

És igen, 6 hét után menj el a kontrollra.

2012. szept. 27. 12:45
 2/5 gabszem ***** válasza:
nekem is 6 héttel szülés után jött meg először.
2012. szept. 27. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is mindhárom babám után 6 hetesen jött meg először! Aztán még egyszer megjött amikor 4 hónaposak voltak majd legközelebb csak akkor jött meg amikor teljesen abbamaradt a szoptatás (12-14 és 11 hónapos korukban). Hajszálra ugyanez a menetrend volt mind3-nál.
2012. szept. 27. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyobbik fiamnál 6 héttel a szülés után jött meg, simán szültem, egy évig szoptattam. A kisebbik fiamnál nyolc héttel a szülés után jött meg, őt császárral szültem, most lesz hat hónapos, szoptatom. Én az nagyobbik fiamnál úgy mentem a hat hetes vizsgálatra, hogy pont aznap jött meg, fel is hívtam a dokit, hogy ez van, menjek-e, mire mondta, hogy persze és meg is erősítette a gyanúmat, hogy ez már menstruáció. Utána minden hónapban megjött. Sajnos nem tartozom a szerencsések közé, akiknek hónapokig kimarad.
2012. szept. 27. 15:27
 5/5 sumergo ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam, fel is hívtam a dokit, h mi legyen, menjek-e ellenőrzésre, és azt mondta: persze, mindenképp látni szeretné, rendben van-e minden. Úgyhogy mensi közben vizsgált, de ennek nincs jelentősége.
2012. szept. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!