Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki előre tudja, hogy császárr...

Aki előre tudja, hogy császárral fog szülni, az mikor tudta meg és mi indokolta?

Figyelt kérdés

2012. szept. 24. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szia!

nekem az előző is császár volt.így már tudtam h ez is így lesz.akkor toxémia miatt kellett. most még csak 15 hetes vagyok de már gyűlnek a problémák..magas cukor,vesekő,epe..

2012. szept. 24. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
40+3, farfekvés miatt. 3 nappal később beindult magától a szülés, de császároztak.
2012. szept. 24. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:
34. héten tudtam meg,faros,hatalmas baba,toxémiás is voltam
2012. szept. 24. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
11.-én voltam kórházban hogy "befordítsák" a lányomat , de nem bírták, így farfekvés miatt 21.-ére kiírtak császárra. 18.-a este már nagyon nagy fájdalmaim voltak, megindult a szülés magától, éjfélkor mentünk a kórházba , és még akkor hajnalban sürgősségi császárra volt, mert már 8centire kinyíltam.
2012. szept. 25. 00:49
 5/13 anonim ***** válasza:

terhességi toxémia

inzulinos cukorbetegség

fél tüdő

hasi sérv

Amikor megérett a babám,megcsinálták a császárt,nem is gondolkodtak rajta, hogy bele engednek-e egy vajúdásba!

2012. szept. 25. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Van, aki szimplán azért, mert az előző is az volt (köldökzsinór-csavarodás miatt). Aztán most újra ez az eset áll fent.. holnap (!!) reggel megyek!:)
2012. szept. 25. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:

A 32-33. héten kiderült, hogy harántfekvésben van az amúgy hatalmas babám, így a dokim már akkor megmondta, hogy ebből császár lesz, ráadásul a 37. héten! Teljesen kiborultam, megpróbáltam a házi praktikát, amivel tovább lehet forgatni a babát. Sikerült, befordult, meg is nyugodtam, lefújtuk a császárt, telt az idő, de a 39. héten mondta a doki, hogy be van fordulva, de valamiért nem akar beilleszkedni a feje, ne húzzuk az időt, legyen császár. Hát belementem és jobb is, mert akkora lóbébim született, hogy kizárt lett volna megszülni!

A másodiknál meg már az elején tudtam, mert én is beparáztam a hegszétválástól, beletörődtem, hogy nem fogok rendesen szülni. Úgyhogy a második terhességemnél már a 20. hét táján elővettük a naptárt és egyeztettünk időpontot a dokival.

2012. szept. 27. 15:27
 8/13 anonim válasza:
Én kb a 30. héten tudtam meg egy terhes anyukától, hogy a szeme miatt nem szülhetett rendesen egy bizonyos műtét miatt. Szóltam a dokimnak, mivel nekem szürke hályog műtétem és műlencse beültetésem volt. Elküldött a szemészetre és ott azt mondták, nem szülhetek csak császárral. Viszont egy bizonyos tágulást el kellett érjek mielőtt vittek a műtőbe és ez mindkét gyerekemnél így volt.
2012. szept. 28. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm kijelentette, hogy azzal szül és kész. Azzal szült. Mind emellett van pszichés indok is. Na meg van az a pénz is.
2012. szept. 29. 07:37
 10/13 lee88 válasza:

szia

Én 23 éves vagyok és másfél éves voltam mikor a szüleim megtudták hogy rossz a szemem, rövid látó vagyok,de emellett még van retina elvékonyodás és szemfenéki hegesedés. Úgyhogy nekem egész életemben benne volt a pakliban hogy ha majd egyszer szülök akkor csakis császárral. Persze erről kellett vinnem friss orvosi papírt a szülész-nőgyógyászomnak neki pedig be kellett mutatnia az osztály vezető orvosnak, hogy lássa hogy miért indokolt a császár. Remélem tudtam segíteni. Szia

2012. okt. 1. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!