Friss infókat szeretnék a SOTE2 felújításáról?
Kb. 1 hónap múlva fogok ott szülni (megint), de hallottam, hogy átépítik az egészet és ez a gyerekágyat is érinti.
Aki mostanában szült ott leírná, hogy mik voltak a tapasztalatai és hogy hol is tart most ez a felújítás? Mennyire volt zavaró?
És még azt is megkérdezném egyúttal a frissen szültektől, hogy nem gond, ha fénymásolt 2009-es házasságit viszek? Anno nem zavarta őket, de most ki tudja?
Szia!
Igaz én nem szültem, de egy hete jöttem ki onnan. Így csak részben tudok választ adni neked. A pathologián feküdtem, (a gyerekágy nincs messze onnan), de múlt héten semmit sem lehetett hallani a felújításból.
Remélem a többire kérdésedre is kapsz választ :-)
Köszi, hogy válaszoltál! :)
Igen, azt tudom hol a gyerekágy, így hasznos az infó! :) Csak mert valakitől azt hallottam, hogy nagy a zaj meg a por, de ha ti ebből ott nem észleltetek semmit akkor azért olyan vészes nem lehet. :)
szia, én három hete szültem. Kibírható a felújítás, mondjuk kicsit hangos, de azért por nincsen. AZ lesz a legkisebb dolog, amire figyelni fogsz abban a néhány napban. :)Mi friss házasságit vittünk, de szerintem jó lett volna az eredeti is.
Könnyű, gyors szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!