Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérváron Dr. Kecskés...

Székesfehérváron Dr. Kecskés Józsefről írnátok nekem infókat?

Figyelt kérdés

Pl.jó doki-e,megbízható-e,mennyiért vállal szülést(ha vállal),stb..

Előre is köszi.

2011. jan. 27. 18:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Atya ég Kecskés József????Huuu hát én nem tudok jót írni róla,öreg,kimért és szadista!:(

de ha jól tudom akkor már nem vállal szülést mert nyugdíjba ment!

2011. jan. 27. 19:05
 2/25 A kérdező kommentje:

Hát igen,pont ezért tettem fel a kérdést,mert én is ezeket hallottam róla.Köszi a válaszodat.

Azért várok még véleményeket.

2011. jan. 27. 19:08
 3/25 anonim ***** válasza:
Csak egyszer akadtam vele össze az Sztk-ban, velem rendes, normális volt.
2011. jan. 27. 19:11
 4/25 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam róla, hogy nagyon nyers és ritka bunkó. Én a dr. Orosz A-hoz járok. Nagyon rendes, emberséges és nagyon alapos. Én Őt csak ajánlani tudom.A pénz egyáltalán nem érdekli,ha a kórházba hív vizsgálatra nem is fogadja el.
2011. jan. 29. 11:19
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jan. 29. 12:18
 6/25 anonim ***** válasza:

Én nem ismerem személyesen de idős ő már nekem is úgy rémlik...Dr Orosz valóban jó választás (az idősebbik)ha a szülés oldalát is nézed...De nagyon jó még a Csetényi (ő ultrahangban is nagyon jó és jóképű fiatal:))

Az én orvosom mondjuk nő:Dr Bognár Ida de imádom:)

2011. jan. 29. 13:03
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszi.Az első terhességemnél Dr.Illikmann Lászlóhoz jártam,de ő már sajnos nem rendel,mert beteg.Lehetséges akkor hogy az Orosz doktorhoz megyek.
2011. jan. 29. 13:09
 8/25 anonim ***** válasza:

Én írtam az első választ!:) Szóval tapasztalatból írom hogy nekem Dr.Schand Károly volt az orvosaom nagyon meg voltam vele elégedve!Hát az idősebb Orosz főorvosról jót nem tudok mondani férjem unokatestvére majdnem szülés előtt váltotta le mert felületes és pénzéhes volt!:( Hát ez csak egy!

Viszont nagyon dícsérik dr.Blaskó Ervint fiatal és még nem rontották el a kismamák(mármint pénzben)nem szeret pénzt elfogadni!:))))

2011. jan. 29. 20:05
 9/25 anonim ***** válasza:

Akit ha lehet messze kerülj el kérlek Fehérváron mint nőgyógyász Dr.Berzsenyi Tibor!!!Iszonyatosan nagy tapló és szadista állat!!!bocs de nem bírtam hogy ki ne írjam!

30évvel ezelőtt édesanyám mikor a nővéremmel volt terhes annyira megnyomkodta a hasát hogy egy ér a méhlepényben elpattant!!!!Majdnem meghaltak mind a ketten!!!Róla ennyit nagyon sokat utálják!Előző voltam!

2011. jan. 29. 20:11
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor még gondolkodok rajta.
2011. jan. 29. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!