Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérváron Dr. Kecskés...

Székesfehérváron Dr. Kecskés Józsefről írnátok nekem infókat?

Figyelt kérdés

Pl.jó doki-e,megbízható-e,mennyiért vállal szülést(ha vállal),stb..

Előre is köszi.

2011. jan. 27. 18:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

dr. Blaskó Ervinről én is hallottam jókat, de viszont túl vállalta magát, így a szülésekre nem mindig ér oda és keveset foglalkozik a kismamákkal.

Fehérváron a kórházban dolgozik több ismerősöm, akik azt mondták, hogy legjobb a dr. Orosz (idősebb) és a dr. Schandl. A legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek és a baba és a mama érdekében a legjobb döntést tudják hozni. Ők már főorvosok nem szakorvosok és ez nem mindegy.

2011. jan. 30. 11:07
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi neked is.
2011. jan. 30. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:

Na én meg a dr. Schandl-ról beszéllek le....egyik ismerősöm hónapokig járt hozzá, nála szült császárral, nem kevés pénzt hagytak nála és utána meg se ismerte...mikor újból ment hozzá a csaj hogy szeretnének egy köv. babát megkérdezte: maga szült már? pedig ő maga műtötte....fogalma nem volt!!!

Egy másik ismerősömnél meg nem engedte betolni a műtőbe császárra és a végén oxigénhiányos lett a kisgyerek....na ennyit a doktor úrról.

Amúgy ebből a szempontból tényleg jó ha főorvost választasz mert nem mindegy hogy el tudja e intézni a dokid a műtőt ha szükséges!!!!Orosz vagy Bognár Ida!!!

2011. jan. 30. 14:49
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor azt hiszem marad az Orosz.De még van időm dönteni szerencsére,még csak tervben van a kistesó.
2011. jan. 30. 18:21
 15/25 anonim ***** válasza:
A Csetényiről annyit, hogy Én az első terhességemnél hozzá jártam, de nagyon megbántam. Sajnos el is vetéltem, hogy mennyi köze volt hozzá azt nem tudom, de Ő már állítólag előtte 1,5 héttel látta, hogy probléma van és nehezen találta meg az ultrahangon a babát, de Őt nem érdekelte. Haza küldött, gyógyszert nem kaptam.Hétvégén elkezdtem vérezni bementünk a kórházba és pont Ő volt az ügyeletes. Nagyon zokon vette, hogy bementünk a kórházba és ordítva közölte velem, hogy a terhesség elhalt és nekem egy bajom van, hogy türelmetlen vagyok. Hangsúlyozom, hogy előtte már hagytam nála pénzt a magánrendelőjében. Mások is mondták, hogy csak a jó és tökéletes terhességeket szereti, ahol probléma van onnan menekül.
2011. jan. 30. 19:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Na, felsorolom a tapasztalataim 3 sikertelen és egy sikeres terhességem után.

Kecskés?Na neeee!Nálam kizárt.

Blaskó?Mindenki isteníti.Jártam hozzá magán kismamaként.Megbántam.

Kit kell még?Scahndl?Nagyon felkapták, de én többet akkor sem fizetek neki a magánrendelésén.Nem részletezem miért.

Szinte az összes nődokit megismertem az utóbbi években.Sajnos.

Egyetlen orvost választanék, és az az idős Orosz doki.

Van még egy:Bata Barnabás.Sajnos ő csak Siófokon vállalja magán a szülést.Nagyon nagyon jó orvos.

2011. jan. 30. 21:43
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is.

És az id.Orosz mennyit kér magánrendelésen?Tudja vki?

2011. jan. 31. 14:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy csak kontrollra vagy rákszűrésre mész. Vizsgálat típusától függ 5.000-8.000,- Ft között van. Viszont a kismamákat a kórházba rendeli be reggelenként és ott nem kér és nem is fogad el pénzt.
2011. febr. 1. 10:22
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi.

Kismamaként szeretnék majd járni(remélem 3-4 hónap múlva).

2011. febr. 1. 10:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia! Eltelt már egy "kis idő"! Mi újság babafronton?
2011. szept. 19. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!