Székesfehérváron Dr. Kecskés Józsefről írnátok nekem infókat?
Pl.jó doki-e,megbízható-e,mennyiért vállal szülést(ha vállal),stb..
Előre is köszi.
dr. Blaskó Ervinről én is hallottam jókat, de viszont túl vállalta magát, így a szülésekre nem mindig ér oda és keveset foglalkozik a kismamákkal.
Fehérváron a kórházban dolgozik több ismerősöm, akik azt mondták, hogy legjobb a dr. Orosz (idősebb) és a dr. Schandl. A legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek és a baba és a mama érdekében a legjobb döntést tudják hozni. Ők már főorvosok nem szakorvosok és ez nem mindegy.
Na én meg a dr. Schandl-ról beszéllek le....egyik ismerősöm hónapokig járt hozzá, nála szült császárral, nem kevés pénzt hagytak nála és utána meg se ismerte...mikor újból ment hozzá a csaj hogy szeretnének egy köv. babát megkérdezte: maga szült már? pedig ő maga műtötte....fogalma nem volt!!!
Egy másik ismerősömnél meg nem engedte betolni a műtőbe császárra és a végén oxigénhiányos lett a kisgyerek....na ennyit a doktor úrról.
Amúgy ebből a szempontból tényleg jó ha főorvost választasz mert nem mindegy hogy el tudja e intézni a dokid a műtőt ha szükséges!!!!Orosz vagy Bognár Ida!!!
Na, felsorolom a tapasztalataim 3 sikertelen és egy sikeres terhességem után.
Kecskés?Na neeee!Nálam kizárt.
Blaskó?Mindenki isteníti.Jártam hozzá magán kismamaként.Megbántam.
Kit kell még?Scahndl?Nagyon felkapták, de én többet akkor sem fizetek neki a magánrendelésén.Nem részletezem miért.
Szinte az összes nődokit megismertem az utóbbi években.Sajnos.
Egyetlen orvost választanék, és az az idős Orosz doki.
Van még egy:Bata Barnabás.Sajnos ő csak Siófokon vállalja magán a szülést.Nagyon nagyon jó orvos.
Köszi nektek is.
És az id.Orosz mennyit kér magánrendelésen?Tudja vki?
Köszi.
Kismamaként szeretnék majd járni(remélem 3-4 hónap múlva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!