Én a labdát próbáltam bár rosszabb volt mit az ágyon.Elvileg könnyebb a labdán,ha jönnek a fájások és rugózol rajt,de nekem nem volt jó.A bordásfalat nem próbáltam bár az lehet hogy jó én az úgy tudom elképzelni,hogy kapaszkodsz bele mikor jönnek a fájások,de akkor úgyis csak szenvedsz azt se tudod,hogy mi van.
2012. szept. 23. 16:51
2/10 anonim válasza:
A labda azért jó, mert lazítja az izmokat, könnyebb elviselni a fájdalmat, mert a terhelés eloszlik. ELVILEG. Én is ültem labdán 1 órát. Nekem nem jött be. Kérdezte is utána a szülésznő, miért nem álltam fel, ha nem volt jó, mondom, mert nem tudtam. Még jelezni sem, annyira fájt...:D:D:D
A bordásfalba kapaszkodhatsz a fájásnál, de én ráhajoltam az ágyra, úgy jobb volt. Feljebb engedték a szülőágyat és kész. :)
2012. szept. 23. 17:01
3/10 anonim válasza:
Nekem egyik sem segített. A labda olyan szempontból jó volt, hogy érdekes, "izgalmas", kicsit elterelte a figyelmemet de ennyi.
Nekem a zuhanyzás segített, egy csomót álltam a zuhany alatt a vajúdás közben.
2012. szept. 23. 17:02
4/10 anonim válasza:
A labda nekem se jött be. Segít tágulni de én olyan gyorsan tágultam hogy a labdán majdnem elájultam /45perc alatt kitágultam és megszültem :D/. Nekem a gáz segített és az hogy ültem az ágyon. A bordásfal fogalmam sincs mire lehet jó.
2012. szept. 23. 17:05
5/10 anonim válasza:
Nekem meg jó volt a labda, én sokat ültem rajta, órákat. És sokkal könnyebb volt, mert állni nem tudtam, feküdni meg nem engedtek.
2012. szept. 23. 17:06
6/10 A kérdező kommentje:
Tőlem is kérdezték, hogy akarom-e használni a labdát, de nekem jobb volt csak az ágyon feküdni.
2012. szept. 23. 18:54
7/10 anonim válasza:
Nekem is mondták, hogy üljek labdán, attól megy lejjebb a baba. Hát nekem kényelmesebb volt állni. Mindkét vajúdásomat végigálltam, nekem az jött be. Se az ülés, se a fekvés nem jött be.
Bár szerintem feküdni nem is szabad vajúdás alatt, mert erősen elnyújtja (mivel nincs gravitáció).
2012. szept. 23. 21:49
8/10 anonim válasza:
NEkem a bordásfal és a labda is nagyon bejött. Az elején sokat kapaszjodtam a bordásfalba. Aztán már később a labdán ültem nagyon jó volt. Nekem fekve egy pokol volt vajúdni, akkor sokkal jobban éreztem a fájdalmat.
2012. szept. 24. 08:56
9/10 anonim válasza:
Szia! Én mindkét szülésemnél végig a labdán pattogtam, és gurultam előre, hátra. Volt egy lepedő a plafonhoz erősítve, azt szorongattam végig, a lábaim sokszor az égbe voltak. nekem nagyon jó volt.
2012. szept. 24. 09:32
10/10 anonim válasza:
Szia!
Tőlem kb 1 óra után kérdezte a szülésznőm hogy hozzon-e labdát. Gondolkodtam rajta, de úgy voltam vele hogy mit veszíthetek? Leírhatatlan érzés volt amikor átültem rá az ágyról. Szinte a felére csökkent a fájdalmam. Az ágyon borzalmas volt a vajúdás. A labda nagyon sokat segített. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!