Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy az UTOLSÓ tolófájás következik?
Tényleg nem értem, miért kellett engem (csak engem) lepontozni.
3-as voltam
Első baba kicsit nehezen jött, nem is éreztem rá igazán a nyomásra, de mikor mondta a doki, hogy 2nyomás,5perc és megvan a baba... akkor azt gondoltam, "te tiszta hülye vagy!!" hogy lenne már kint- semmit nem éreztem belőle, hogy kb hol tarthat.. de tényleg két nyomás volt és 5perc... :)
2.nál 2nyomásból volt meg a baba, és éreztem, hogy megindul és első nyomásra a feje kint volt, szóval fel sem tudtam rá készülni.
3.nál meg nyomtam mint a süket az ajtót.... :) Nem jött a baba. 10perc után mondta a doki, hogy nem jön, nem jól illeszkedik a feje, és ő is hiába próbálja a méhszájat tartani nyomás közben nem jön- szóval forduljak oldalra és egy fájást úgy csináljak végig.... hu de iszonyatosan rossssz volt. Utána visszafordultam, és egy nyomásra megindult és kicsúszott a feje, utána csak lihetgem kicsit még már rakták is rám. :)))
Akkor már éreztem, hogy minden oké- és jött is a drágám.
Nekem nem mondta a doki hogy az utolsó lesz. Talán jobb is így, mivel amikor kicsúszott nem azt éreztem hogy már kint van. Abból vettem észre hogy túl vagyok rajta hogy felsírt. És akkor tudatosult bennem hogy kész, vége, túl vagyok rajta pedig azt hittem hogy még baromi messze van a vége. Semmit nem mondtak hol tartunk. Nem tudtam mennyi ideig tart és leírhatatlanul jó érzés volt hogy kint van. :)
4 hetes fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!