Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Helyre all a rend hamarosan?

Helyre all a rend hamarosan?

Figyelt kérdés
5 es fel hete szultem es 2 napja megengedek magamnak egy pici lazulast,kb 5 percet nem a tusolo alatt,hanem a kadba toltok el. mind a 2x mikor furodtem,lecsusztam a kad vegebe es vissza fekvo pozba (remelem ertitek hogyan) es viz ment a huvelyembe,amit ha "nyomok" olyan mintha pisilnek,de ugye csak a viz tavozik. gondolom nem zar jol a huvelyizmom. ez helyreall vmikor? nem kellett vna mar visszaallnia? gondolom a szexben sem fogok igy jeleskedni. ez azt jelentheti meg h tag vagyok?
2012. szept. 18. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:

kitágultak az izmok, elvileg az intim torna segít.

nem megy egyik napról a másikra.

2012. szept. 18. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha hamarosan nem is, de idővel. Ha intim tornázol.

Én emiatt nem fürdök, órákkal később is még kifolyik. :o(

Sőt, "puppant" is a hüvelyem, sajnos visszatartani nem lehet, mint a "rendeset".

Igaz, nekem már harmadik szülésem volt...

Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy a férjem szerint nem tágabb.

2012. szept. 18. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Helyre,de a "hamarosan" az több hónap is lehet.Én 7 hónapja szültem és még mindig tapasztalok néha olyat,amit Te is írtál.De már lényegesen jobb,mint korábban volt.Idő kell a szervezetnek ahhoz,hogy visszaálljon a régi formájába.De ahogy az 1. hozzászóló is írta:az intim torna sokat javíthat és gyorsíthatja a folyamatot.
2012. szept. 18. 21:37
 4/4 anonim válasza:

Mindenkinél más a felépülés hossza, de idővel minden javul. Nekem konkrétan durva inkontinenciám volt szülés után, többször is előfordult, hogy nem értem el a wc-ig. Ez függ sok mindentől, alkat, mekkora babát szültél, volt-e gátmetszés stb... Én négy hónapja szültem, és már "csak" a plusz kilókkal küzdök.

A sex: használjatok síkosítót az első alkalmakkor akkor nem fog annyira fájni. Én is féltem, hogy kitágulok, nagy volt a baba, ezért nagy gát sebem volt, de a doki olyan jól összevarrt, hogy a férjem azt mondta szűkebb lettem mint szülés előtt.

Szóval no para, és a gát torna tényleg sokat segít.

2012. szept. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!