Hosszú szünni nem akaró menstruáció szerű fájdalom 39+3 hetesen. Ezek jósló fájások?
Szerintem az. Amikor nálam beindult a szülés, hullámokban jöttek a fájások. Először 8, majd zuhany után 5, újabb zuhany után 2-3 percenként, és nagyjából egy percig tartottak.
Én jobban éreztem a derekamban, mint a hasamban.
Ha letusolsz kellemes, langyos vízben, és enyhülnek-elmúlnak a fájások, akkor csak jóslók voltak, ha erősödnek és rendszereződnek, akkor igaziak :)
Nyákdugót láttad már távozni? Hasmenés nem volt mostanában? Nálam ezek voltak még a "jelek" (bár a nyákdugó darabokban lépett le, a szülés estéjén az utolsó nagy darab már véres volt).
Könnyű szülést kívánok :))
Azt mindenképp nézesd meg, mert ha fertőzés és nyílik már a méhszájad, ha felszáll a fertőzés, nagy galibát csinálhat!
Nem paráztatni akarlak, de az én Kisfiam másfél hetet töltött a NIC-en (újszülött intenzív), egy ismeretlen eredetű nagyon durva fertőzés miatt :( Na az alatt az idő alatt 20 évet öregedtem, senkinek sem kívánom :(
Jajj...hát most megijedtem mindenféleképp szólok a védőnőnek.És szerintem holnap akkor elmegyek a dokihoz is.
Nem hiányoznak nekem ilyen dolgok.
Köszi:)
Tudod, azt mondják, jobb félni, mint megijedni :)
Minden rendben lesz!
Vigyázz magatokra :)
Szia!
Még egyben? :)
Mi volt a dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!