Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hosszú szünni nem akaró...

Hosszú szünni nem akaró menstruáció szerű fájdalom 39+3 hetesen. Ezek jósló fájások?

Figyelt kérdés
Szombaton 2 körül elkezdett fájni a hasam, ilyen menstruáció szerűen, de annál sokkal fájdalmasabban, kihatott az egész hasamra és derekamra.Kb fél óráig fájt egyfolytában majd elmúlt.ez visszajött 5 óra körül, de már több, mint egy óráig tartott szünet nélkül, majd megint semmi.Aztán este 9 kor is elkezdődött egy fél óráig tartott majd elaludtam.Ez most jósló volt?Kérlek válaszoljatok mert első baba lesz és nem igazán tudom mit kell éreznem ha tényleg jön a baba?

2012. szept. 17. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az. Amikor nálam beindult a szülés, hullámokban jöttek a fájások. Először 8, majd zuhany után 5, újabb zuhany után 2-3 percenként, és nagyjából egy percig tartottak.

Én jobban éreztem a derekamban, mint a hasamban.

Ha letusolsz kellemes, langyos vízben, és enyhülnek-elmúlnak a fájások, akkor csak jóslók voltak, ha erősödnek és rendszereződnek, akkor igaziak :)

Nyákdugót láttad már távozni? Hasmenés nem volt mostanában? Nálam ezek voltak még a "jelek" (bár a nyákdugó darabokban lépett le, a szülés estéjén az utolsó nagy darab már véres volt).

Könnyű szülést kívánok :))

2012. szept. 17. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál!Igen kb 5 napja van hasmenésem.Nyákdugóm még nem távozott, legalább is nem vettem észre, de folyásom az van, igen kellemetlen illatú, már bocs , h így kifejtem.
2012. szept. 17. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt mindenképp nézesd meg, mert ha fertőzés és nyílik már a méhszájad, ha felszáll a fertőzés, nagy galibát csinálhat!

Nem paráztatni akarlak, de az én Kisfiam másfél hetet töltött a NIC-en (újszülött intenzív), egy ismeretlen eredetű nagyon durva fertőzés miatt :( Na az alatt az idő alatt 20 évet öregedtem, senkinek sem kívánom :(

2012. szept. 17. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Jajj...hát most megijedtem mindenféleképp szólok a védőnőnek.És szerintem holnap akkor elmegyek a dokihoz is.

Nem hiányoznak nekem ilyen dolgok.

Köszi:)

2012. szept. 17. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudod, azt mondják, jobb félni, mint megijedni :)

Minden rendben lesz!

Vigyázz magatokra :)

2012. szept. 17. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Még egyben? :)

Mi volt a dokinál?

2012. szept. 19. 23:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hello igen még egyben!A doki levett vmi kenetet és szerencsére negatív lett!a jövőhéten fekszem be a kházba ha addig nem szülök meg!:)))
2012. szept. 23. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!