Van/volt olyan aki biciklivel vagy autoval ment be, a kórházba szülni?
Figyelt kérdés
Pl:.kismama bevezet.......2012. szept. 16. 09:04
11/15 A kérdező kommentje:
én előző válaszolo felfele zöld kézzel pontoztam,mindenkit
2012. szept. 17. 14:23
12/15 sumergo válasza:
Egy idős néni ismerősöm van, aki maga bicajozott a kórházba szülni 45 évvel ezelőtt. Majdnem 10 km a kórház tőlük. Mikor terhes voltam, akkor mesélte, és azt is, h akkoriban ez bizony gyakori volt. Manapság nem hiszem, hogy sűrűn előfordul.
14/15 anonim válasza:
Én helyijárattal - tömött buszon. Igaz, nem voltak még fájások. Úgyhogy nem számít a nagyon merész dolgok közé. NST-re mentem, de mivel nem volt jó, ezért utána már nem sokkal a szülőszobán kötöttem ki, aztán sajnos a műtőben.
Nekem sem volt sok választásom, így maradt a busz. Még volt is, aki beszólogatott a buszon utazóknak, hogy milyen bunkók a fiatalabbak, hogy nem adják át a helyet... Tél volt, rajtam nagy kabát, ülve nem is sok látszott a pocakomból. Én meg ültem. Nem érdekelt semmi, mert már éreztem, hogy valami lesz...
Csak utólag nézve tök vicces, hogy heringesen tömött sárga helyijáratos busszal mentem be szülni. :)
15/15 anonim válasza:
Busszal és bevezet szülni ritkán,de előfordul. gyalog és vonattal meg biciklviel megy szülni még ritka lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!