Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van/volt olyan aki biciklivel...

Van/volt olyan aki biciklivel vagy autoval ment be, a kórházba szülni?

Figyelt kérdés
Pl:.kismama bevezet.......

2012. szept. 16. 09:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én előző válaszolo felfele zöld kézzel pontoztam,mindenkit
2012. szept. 17. 14:23
 12/15 sumergo ***** válasza:
73%
Egy idős néni ismerősöm van, aki maga bicajozott a kórházba szülni 45 évvel ezelőtt. Majdnem 10 km a kórház tőlük. Mikor terhes voltam, akkor mesélte, és azt is, h akkoriban ez bizony gyakori volt. Manapság nem hiszem, hogy sűrűn előfordul.
2012. szept. 19. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
én anno kajakkal mentem be
2012. okt. 1. 00:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Én helyijárattal - tömött buszon. Igaz, nem voltak még fájások. Úgyhogy nem számít a nagyon merész dolgok közé. NST-re mentem, de mivel nem volt jó, ezért utána már nem sokkal a szülőszobán kötöttem ki, aztán sajnos a műtőben.

Nekem sem volt sok választásom, így maradt a busz. Még volt is, aki beszólogatott a buszon utazóknak, hogy milyen bunkók a fiatalabbak, hogy nem adják át a helyet... Tél volt, rajtam nagy kabát, ülve nem is sok látszott a pocakomból. Én meg ültem. Nem érdekelt semmi, mert már éreztem, hogy valami lesz...

Csak utólag nézve tök vicces, hogy heringesen tömött sárga helyijáratos busszal mentem be szülni. :)

2013. febr. 15. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Busszal és bevezet szülni ritkán,de előfordul. gyalog és vonattal meg biciklviel megy szülni még ritka lehetetlen
2022. ápr. 21. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!