Hogyan is működik akkor?
Figyelt kérdés
Itt olvastam az egyik kérdésben, hogy az apa csak akkor lehet bent szülésnél, ha tanfolyamra jártunk.Többféle válasz érkezett rá, de akkor most hogyan is van ez?
A párom szeretne bejönni, de ha mindketten dolgozunk, nem tudunk tanfolyamra járni, meg hát sok minden teendő van egyébként is, amiket sürgősen el kell intézzünk (új lakás, stb.).
Tehát, ha eddig nem jártunk, és ezután sem fogunk (nem feltétlen "lustaságból"), akkor hiába szeretnénk, nem lehet majd ott?
30 hetes kismama
2009. júl. 30. 20:56
11/13 anonim 

válasza:

Ez kórház függő.Nálunk a szülés előtt 4 héttel be kell jelenteni ,ha apuka bent akar lenni,hogy felkészülhessenek ők is,és apukának be kell menni ˝felvilágosításra˝.
Gondolom a higiéniai szabályokat mondják el,a mentetét...nem tudom.Nálunk nem lesz bent.
39h
12/13 anonim 

válasza:

Kórházfüggő. Kecskeméten kell a tanfolyam. Kérdezd meg a védőnődet, vagy a terhesgondozót. Viszont erről az 5000 Ft-os csekkről nem hallottam még.
13/13 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy ez hogy van, biztos kórházfüggő, de szerintem alanyi jogon jár, hogy legalább 1 általad választott személy a vajúdás ideje alatt veled lehessen. Miért lenne másként a kitolási szakasznál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!