Mesélnétek az első szülésetekről? Hányadik héten indult be? Meddig vajúdtatok? Télen vagy nyáron volt?
2011. március 28-ra voltam kiírva. Mivel a 13. héttől masszívam keményedtem, görcsöltem, biztosra vettem, hogy nem húzom ki addig. Ehhez képest a Kisfiam, bár rettenetes sokat mozgott, ugrált, bukfencezett a hasamban, nem indult el kifelé, a méhszáj totál zárt volt az utolsó pillanatig. Március 31.-én kellett bevonulnunk a kórházba teljes felszereléssel, előtte naponta jártunk NST-re, vizsgálatra, ez életem egyik legszebb időszaka ...
Szóval 31-én 6.30-ra bevonultunk, felvétel, vizsgálatok, beöntés, borotválás, majd 8-kor burokrepesztés, oxitocin, EDA ... Egy gyönyörű és lényegében fájdalommentes szülés után 13.13-kor felsírt a Kisfiunk :-)
Soha nem felejtem el ezt az élményt, annyira csodálatos volt! És alig várom, hogy újra átélhessem a babavárás és a szülés csodáját is, mint ahogy azt is, hogy újra egy ici-pici, finom kis újszülöttet babusgathassak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!