Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik, hogy 21 óra vajudás...

Létezik, hogy 21 óra vajudás után császároznak vagy természetesen megszületik a baba?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Szia!Én 26 órát voltam a szülő szobán.Nagyon nehezen tágultam és a végére nagyon fáradt,éhes és álmos volta..Az utolsó tolásnál azt mondta a doktornő,hogy ha nem sikerül akkor tolnak a műtőbe.Összeszedtem magam,mert nem szerettem volna császárral világra hozni a babámat,nemhogy még a végére...így hát siker lett.Apa is ott volt,de ő csak az utolsó 4 órában volt velünk.
2012. szept. 12. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Az elsőmmel 14, a második babámmal 36 órát vajúdtam, ebből az utolsó hármat a kórházban. Simán, könnyen született. Én nem bántam, mert szépen egymásra tudtunk hangolódni.
2012. szept. 13. 13:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint létezik,és az ismerősőm története igaz
2012. szept. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!