Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6 héttel milyen...

Szülés után 6 héttel milyen tornát, testmozgást csináltatok otthon? (16 kg maradt rajtam. )

Figyelt kérdés
Hüvelyi szülésem volt, a kontroll vizsgálaton mindent rendben találtak.
2009. júl. 29. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én Cindy Crawford - Új dimenziók DVD-jét használtam. Akkor készítette, amikor a 2, gyereke megszületett. A Corában találtam potom pénzért az akciós DVD-k között. Három nehézségi szint van és azokat kombinálni is lehet. Szerintem jó én élveztem, de a plussz kilók meg se moccantak. Remélem Te szerencsésebb leszel!
2009. júl. 29. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
2 óránként szoptatás,ringatás,takarítás,sétálás, :))energiám se időm nem lett volna és fontosabb volt a szoptatás.Most 3,5 hónapos a lányom és lement minden plusz.
2009. júl. 29. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én is szoptattam, takarítottam, mostam, főztem, elláttam a két nagyobbat is és persze Apát, plussz tornáztam is, de egy icipici kiló sem ment le rólam. Szóval a Te recepted, kedves Második nem mindenkinek jön be. Sajnos. Örülnék, ha nekem is ilyen egyszerűen menne.
2009. júl. 29. 14:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos én is az a típus vagyok akiről csak úgy nem mennek le a kilók. Úgyhogy kell tennem valamit a cél érdekében. A másik meg az, hogy teljesen el vagyok gémberedve, hiányzik a testmozgás. Ezért tettem fel a kérdést, hogy ki hogyan kezdte el a mozgást. Érdekelne...
2009. júl. 29. 15:18
 5/11 A kérdező kommentje:
A Cindy-t majd megszerzem! Köszi szépen!
2009. júl. 29. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

mivel csak olyat és annyit szabad csinálni amitől nem lesz izomlázad ezért én hastáncolni kezdtem:)

Vagy ezt próbáld ki,vagy a jógát,esetleg baba mama jóga,plusz úszás...

2009. júl. 29. 15:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. júl. 29. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! irdd be a keresöbe : fitnesz dvd letöltés, azon az oldalon megtalálod Cindy tornáját, ingyenesen letöltheted, nagyon szuper, teljesen megmozgat, én is ezt csinálom. már az elsö 10 perces is rendesen megmozgatott. Én fogyózik is, mert sajna én nem tudok szoptatni már.Sok sikert kívánok:)
2009. júl. 29. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a letöltési tippet!

2009. júl. 30. 08:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Én rubintrékázok és béresalexandrázok.

Ugyanolyan sok tejem van, semmi hatással nincs nekem a tejre a torna.

8 kilóval vagyok soványabb, mint terhesség előtt, bár ez nem csak a torna miatt.

2009. júl. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!