Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni wc gondok?

Szülés utáni wc gondok?

Figyelt kérdés
mivel tehetném egyszerűbbé ezt a folyamatot, valami ötlet amivel könnyíteni lehet?
2012. szept. 4. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Megszültél és nem tudsz pisilni?

Menj el orvoshoz, lehet belül a hólyagnál valami nincs rendben!

Ultrahanggal megnézik mi a gondd!

2012. szept. 4. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű, hogy mire gondolsz, de szerintem a nagy wc-zésre!?

Ebben az esetben a glicerines kúpot tudom javasolni, megkönnyíti, hogy kijöjjön, mert szerintem ezzel van gondod.(nekem legalábbis ezzel volt, borzasztóan fájt a gátsebem akkor).

2012. szept. 4. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt problémám mindkettővel. Szedtem hashajtót is,de az sem segített. Aztán rájöttem tudat alatt attól félek,hogy úgy fog fájni,mint maga a szülés. Egy idő után magától rendeződött. A pisilés is 10 percig tartott.
2012. szept. 5. 06:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem ami nagyon bevált a nagywc-zési gondokra (a terhesség alatt és a szülés után is) a napi egy sima joghurtban elkevert 2 kanál zabkorpa és 2 kanál búzakorpa. Nem a legfinomabb, de nekem tényleg használt. Illetve szülés után én is attól féltem, hogy fog fájni a gátsebem, vagy szétszakad..stb, de amikor rájöttem, hogy nem lehet semmi baj, akkor ez is könnyített a dolgon.

2012. szept. 5. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szülés után hetekig székrekedésem volt.

Nekem az vált ha többet mozogtam, és langyos vizet ittam.

De olyan szinten székrekedésem volt, hogy még ki is repedtem és vérzett, ennek tetejére még az aranyerem sem akart visszahúzódni.

2012. szept. 5. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
én sem értem, mire gondolsz. mikor az elsőt szültem, ha nem tudtál pisilni szülés után közvetlenül, akkor katétereztek. ha nagy wcről van szó, az napokig nem ment glicerines kúp ellenére sem. nagyon féltem, hogy felszakad a sebem, de semmi ilyesmi nem volt, mikor végre sikerült.
2012. szept. 5. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik kismama ismerősöm ricinus olajat kért utolsó nap már a kórházban, hogy tudjon nagywc-zni, hogy haza tudjanak menni és attól sikerült is neki.

Próbálj sok rostos levet inni, próbáld meg a szilvalekvárt.

A joghurtos dolgot is sokan dícsérték, az is jól bevált ötlet.

Pisilni, ha nem tudsz és egyébként sok vizet iszol, azon sajnos csak a katéter segít...

2012. szept. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!