Szülés utáni wc gondok?
Megszültél és nem tudsz pisilni?
Menj el orvoshoz, lehet belül a hólyagnál valami nincs rendben!
Ultrahanggal megnézik mi a gondd!
Nem egyértelmű, hogy mire gondolsz, de szerintem a nagy wc-zésre!?
Ebben az esetben a glicerines kúpot tudom javasolni, megkönnyíti, hogy kijöjjön, mert szerintem ezzel van gondod.(nekem legalábbis ezzel volt, borzasztóan fájt a gátsebem akkor).
Szia
Nekem ami nagyon bevált a nagywc-zési gondokra (a terhesség alatt és a szülés után is) a napi egy sima joghurtban elkevert 2 kanál zabkorpa és 2 kanál búzakorpa. Nem a legfinomabb, de nekem tényleg használt. Illetve szülés után én is attól féltem, hogy fog fájni a gátsebem, vagy szétszakad..stb, de amikor rájöttem, hogy nem lehet semmi baj, akkor ez is könnyített a dolgon.
Szia!
Nekem is szülés után hetekig székrekedésem volt.
Nekem az vált ha többet mozogtam, és langyos vizet ittam.
De olyan szinten székrekedésem volt, hogy még ki is repedtem és vérzett, ennek tetejére még az aranyerem sem akart visszahúzódni.
Egyik kismama ismerősöm ricinus olajat kért utolsó nap már a kórházban, hogy tudjon nagywc-zni, hogy haza tudjanak menni és attól sikerült is neki.
Próbálj sok rostos levet inni, próbáld meg a szilvalekvárt.
A joghurtos dolgot is sokan dícsérték, az is jól bevált ötlet.
Pisilni, ha nem tudsz és egyébként sok vizet iszol, azon sajnos csak a katéter segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!