Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni menstruáció gondok?

Szülés utáni menstruáció gondok?

Figyelt kérdés
16 hete szültem,nem szoptatok,egyszer jött meg szülés óta a 11. héten és azóta megint semmi,mikor kell beállnia a vérzésnek?A másik 3 gyerköcöm születése után,6-8 hétre megjött és rendszeres is maradt.Terhesség előtt is mindig megjött pont 28 naponként,szerintetek forduljak orvoshoz ha még egy pár napig nem jön meg?Vagy mikorra kell ennek rendeződnie?
2012. jún. 14. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá telefonon a védőnőnél!
2012. jún. 14. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót, attól is lehet. Én is így jártam. 4 hónapig szoptattam, és utána még 8-10 hónapig nem menstruáltam. Abbahagytam a gyógyszert és azonnal megjött.
2012. jún. 14. 09:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert és csak pár napig tudtam szoptatni,pár korty tejem volt csak és naponta csak egyszer kétszer szopott a baba sajnos.
2012. jún. 14. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, én sem szoptattam igaz fejtem a harmadik hónap elejéig, addig volt tejem ,szülés után 8.héten jött meg először utána minden hónapban rendszeresen, én a helyedben elmennék nődokihoz, mert mivel már nincs tejed így a prolaktin hormon is jócskán csökkent így elvileg már mensizni kéne rendszeresen.
2012. jún. 14. 12:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Jövő hét szerdán rendel a dokim,ha addig nem jön meg akkor elmegyek hozzá.
2012. jún. 14. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. gyermek születése után előbb nagyon sokáig tartott,és nagyon hamar meg is jött,majd volt,hogy 40,39 majd 38 napig semmi.- majd babás lettem....

Ha gondolod,nézesd meg Magad,valószínű csak nehezebben áll vissza a hormonháztartásod az eredetire.

Jó babázást!! :-)

Üdv: 3 lányos.

2012. jún. 14. 13:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát lányok a hormonjaimmal minden rendben,kiderült hogy becsúszott egy bébi és ezért nem jött meg.Köszönöm a válaszokat!

6+1 hkm

2012. jún. 24. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Kicsit irigyellek,mert már voltál dokinál és tudod,hol is tartasz most :-)

Boldog babavárást,egészséges kisbabát és nem mellékesen jó babázást a kicsi " naggyal" :-)

Üdv: 3 lányos,(+kb 7+4 hetes km)

2012. jún. 24. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
ÓÓ hát gratulálok:))
2012. jún. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!