Szülés utáni menstruáció gondok?
Figyelt kérdés
16 hete szültem,nem szoptatok,egyszer jött meg szülés óta a 11. héten és azóta megint semmi,mikor kell beállnia a vérzésnek?A másik 3 gyerköcöm születése után,6-8 hétre megjött és rendszeres is maradt.Terhesség előtt is mindig megjött pont 28 naponként,szerintetek forduljak orvoshoz ha még egy pár napig nem jön meg?Vagy mikorra kell ennek rendeződnie?2012. jún. 14. 08:59
1/9 anonim válasza:
Kérdezz rá telefonon a védőnőnél!
2/9 anonim válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót, attól is lehet. Én is így jártam. 4 hónapig szoptattam, és utána még 8-10 hónapig nem menstruáltam. Abbahagytam a gyógyszert és azonnal megjött.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert és csak pár napig tudtam szoptatni,pár korty tejem volt csak és naponta csak egyszer kétszer szopott a baba sajnos.
2012. jún. 14. 09:36
4/9 anonim válasza:
Szia, én sem szoptattam igaz fejtem a harmadik hónap elejéig, addig volt tejem ,szülés után 8.héten jött meg először utána minden hónapban rendszeresen, én a helyedben elmennék nődokihoz, mert mivel már nincs tejed így a prolaktin hormon is jócskán csökkent így elvileg már mensizni kéne rendszeresen.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Jövő hét szerdán rendel a dokim,ha addig nem jön meg akkor elmegyek hozzá.
2012. jún. 14. 12:31
6/9 anonim válasza:
Nekem a 3. gyermek születése után előbb nagyon sokáig tartott,és nagyon hamar meg is jött,majd volt,hogy 40,39 majd 38 napig semmi.- majd babás lettem....
Ha gondolod,nézesd meg Magad,valószínű csak nehezebben áll vissza a hormonháztartásod az eredetire.
Jó babázást!! :-)
Üdv: 3 lányos.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát lányok a hormonjaimmal minden rendben,kiderült hogy becsúszott egy bébi és ezért nem jött meg.Köszönöm a válaszokat!
6+1 hkm
2012. jún. 24. 19:06
8/9 anonim válasza:
Kicsit irigyellek,mert már voltál dokinál és tudod,hol is tartasz most :-)
Boldog babavárást,egészséges kisbabát és nem mellékesen jó babázást a kicsi " naggyal" :-)
Üdv: 3 lányos,(+kb 7+4 hetes km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!