Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor szedik ki a...

Szülés után mikor szedik ki a varratot?

Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok, ha jól tudom sima szülésnél 3 napig, császárnál 4 napig kell benn lenni, de a varratot mikor szedik ki a doki?
2009. júl. 28. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Én is Nyíregyen fogok szülni. Én úgy tudom, hogy 96 órát kötelezően bent kell lenni és után engednek haza. Ez négy nap jó esetben, ha nincs semmi baj. Te mikorra vagy kiírva?

2009. júl. 29. 14:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Augusztus 10-re vagyok kiírva, első baba kislány.

Na és te mikorra vyg kiírva, kisfiú vagy kislány, van fogadott dokid, nekem Karászi Gyula?

2009. júl. 30. 07:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy csak ilyen későn.

Én szeptember 14.-re vagyok kiírva. Nekünk is első baba, kisfiú lesz. Nekem Seres Andrea a fogadott orvosom. Könnyú szülést neked! És sok sikert!

2009. aug. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!