Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon jó szülészorvos Egerben?

Nagyon jó szülészorvos Egerben?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ mik azigényeid!!!!

Én természetes szülés (háborítatlan) párti vagyok,és ehhez kerestem hasonló szemléletű orvost szülésznőt!Ehhez tudok ajánlani!

2012. szept. 4. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszadónak: írhatnál orvost!!! Én ugyanis azon gondolkodom, hogy kit válasszak (3. gyerekkel vagyok terhes). Akihez az 1. gyerekkel jártam, az esküvőjére készült, és csak a 38. héten közölte, hogy nem lesz ott a szülésnél: én 08. 20-ra voltam kiírva, az esküvője 21-én volt, be akarta indítani a szülést, ha mindenképpen nála akartam volna szülni.Ebből nem kértem, és ez is közre játszott, hogy nem választottam másik orvost, mert szerintem a hátralévő kb. 2 hét alatt nem hiszem, hogy kialakult volna egy "bizalom" az új orvos iránt. Így az elsőt az ügyeletes orvosnál szültem, akit a szülőszobán kértem meg, hogy nála szülhessek és mivel akkor csak én szültem, tudott rám figyelmi, maximálisan meg voltam vele elégedve (de azt mondják mára - 8 év elteltével) nagyon megváltozott (rossz irányba). Akkor a terhesség alatt csak szülésznőt fogadtam (Tóth Valéria - nagyon jó). A másodiknál szintén csak szülésznőt fogadtam (ugyanazt). Orvost már nem is, gondoltam menni fog fogadott szülésznő + ügyeletes orvossal is... Az ügyeletes orvos az volt, akihez az első terhesség alatt jártam, de nagyon szemét volt. Összevarrni is úgy varrt, mint egy hentes-mészáros: egy kis bütyök maradt a varrás "végénél". Ma is (4 év elteltével) érezni és látni lehet. Elég ciki... Ja és a szülésznőm sem tudott bejönni, mert aznap volt a férje temetése. És mellesleg a két ... ügyeletes szülésznő közölte, hogy amúgy sem hívnák be, mert nincs fogadott orvosom. És mit ad Isten, olvasom 2 fájás között a vizsgáló falára kitett gyönyörű irományukat: hogy csak akkor hívható be a fogadott szülésznő, ha orvos is van fogadva... Köszi... Miért gondolják azt, hogy ha valaki szül, akkor annak annyi pénze van, hogy szülésznőt és orvost is tud fizetni??? És a lényeg: most a 3. terhességem alatt járok egy orvoshoz, akihez az utóbbi 4 évben jártam rákszűrésre. De most, hogy terhes vagyok (és még nem kértem fel szülészorvosomnak!!!) elég flegma és csak a legfontosabbakat mondja el, meg sem kérdezi, hogy van-e valami kérdésem, hiszen attól függetlenül (szerintem) hogy a 3. terhességem azért lehetnek kérdéseim, hiszen nincs 2 egyforma terhesség... És lennének kérdéseim, de fel sem merem tenni. Szóval engem is érdekelne egy jó orvos. Nincsenek extra igényeim.
2012. szept. 4. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Én Varga Zsolthoz járok 10 éve,mindkét lányom nála született!Én maximálisan elégédett voltam/vagyok vele!Bár nekemhatározott elképzelésem volt a szülésről,hálistennek mindenúgy is alakult!Csak varrnia kellett!ÉS mindkétszer csak a kitolásnál volt ott, mert amíg bírtam otthon voltunk!Így mire bementünk az ügyeletesmegvizsgált,Ő jött azonnal, de már kitolás volt!:)

Szülésznőnek, és Hasilló Anit javaslom, bár hozzá rendszerint első trimeszterkörnyékénkell bejelentkezni, mert csak 3 kismamit vállal havonta!

Ő tart pocaklakó találkozót is mindenhónapban, kötetlen beszélgetés kismamáknak(ingyenes) és természetesen nem csak asajátkismamáinak tartja:)

Pont holnaplesz!

Az orvosra visszatérve, mindkét terhességemalatt veszélyeztetett volatm, és a második alatt (karácsonykor tavaly) életveszélyben!:(Mindennap bent volt nálama kórházban, és 4 hetentekellett hozzá kontrollra járnomvégig, ésmaximálisan alapos volt!minden vizsgálatkor!

Én is őszintevoltamvele aszülésselkapcsolatban, mondtam,hogysemmi beavatkozás, azt mondta OK, így felkértem a szülésre is!Mikor bejött megemlítette a kitolás előtt a burokrepesztést, de megkértem,hogy ne,azt mondta jó!akkor repedt megaburok, mikor már látszott a feje!

:)

2012. szept. 4. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Varga Zsoltnál szültem nemrég, úgy hogy nem volt felfogadva, csak pont ő volt az ügyeletes. Nagyon rendes volt, a vajúdás közben 2x is jött, és biztatgatott, de hagyott mindent a szülésznőkre. Csak a végén jött varrni. Azt hiszem ő az egyetlen, aki felszívódóval varr.Én meg voltam elégedve vele, de nem adtunk semmit,végül is az volt a dolga, hogy ott legyen.
2012. szept. 8. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!