Nagyon jó szülészorvos Egerben?
Ez attól függ mik azigényeid!!!!
Én természetes szülés (háborítatlan) párti vagyok,és ehhez kerestem hasonló szemléletű orvost szülésznőt!Ehhez tudok ajánlani!
Első vagyok!
Én Varga Zsolthoz járok 10 éve,mindkét lányom nála született!Én maximálisan elégédett voltam/vagyok vele!Bár nekemhatározott elképzelésem volt a szülésről,hálistennek mindenúgy is alakult!Csak varrnia kellett!ÉS mindkétszer csak a kitolásnál volt ott, mert amíg bírtam otthon voltunk!Így mire bementünk az ügyeletesmegvizsgált,Ő jött azonnal, de már kitolás volt!:)
Szülésznőnek, és Hasilló Anit javaslom, bár hozzá rendszerint első trimeszterkörnyékénkell bejelentkezni, mert csak 3 kismamit vállal havonta!
Ő tart pocaklakó találkozót is mindenhónapban, kötetlen beszélgetés kismamáknak(ingyenes) és természetesen nem csak asajátkismamáinak tartja:)
Pont holnaplesz!
Az orvosra visszatérve, mindkét terhességemalatt veszélyeztetett volatm, és a második alatt (karácsonykor tavaly) életveszélyben!:(Mindennap bent volt nálama kórházban, és 4 hetentekellett hozzá kontrollra járnomvégig, ésmaximálisan alapos volt!minden vizsgálatkor!
Én is őszintevoltamvele aszülésselkapcsolatban, mondtam,hogysemmi beavatkozás, azt mondta OK, így felkértem a szülésre is!Mikor bejött megemlítette a kitolás előtt a burokrepesztést, de megkértem,hogy ne,azt mondta jó!akkor repedt megaburok, mikor már látszott a feje!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!