Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SZÜLÉS! Kiskunfélegyháza,...

SZÜLÉS! Kiskunfélegyháza, Szeged vagy Kecskemét?

Figyelt kérdés
Kedves anyukák,és leendő anyukák! Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy sikerüljön eldönteni,hol szüljem meg az első babámat. Még nem választottam orvost,sem pedig kórházat. Nehéz ügy ez,van hideg-meleg vélemény minden felől.Esetleg a Tapasztalataitokat ha megosztanátok velem,nagyon sokat segítenétek vele.Kétségbe vagyok esve..

2012. szept. 1. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha jól tudom, Kiskunfélegyházán már nem lehet szülni, a szomszédom ott szülte az első két gyermekét, de a harmadikat emiatt Szegeden szülte.

Én Szegeden szültem mind a kettő gyermekemet. Nagyon hamar küldik haza az embereket, mert sok a szülés. Én a csecsemős osztályon két nő munkájával nagyon nem voltam megelégedve, de nem panaszkodhatok se az orvosomra, se a szülésznőmre. Mindkettő fogadott volt.

2 fiús

2012. szept. 1. 17:02
 2/11 A kérdező kommentje:

jaaaaaaj,elírtam.. Kiskunhalas akart lenni... :) ezer bocsi,szóval:

KISKUNHALAS,KECSKEMÉT VAGY SZEGED!! :D

2012. szept. 1. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Én háromszor szültem Kecskeméten, semmi gondom nem volt a hellyel. Tudom ajánlani!
2012. szept. 1. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Én néhány hét múlva Szegeden szülök, de nem helybeli vagyok. Én is csak jókat hallottam. Eddig ott voltam a vizsgálatokon. Arra készülj, hogy UH-nál nem mehet be senki veled és képet és semmit nem adnak, de nem is lehet kérni.
2012. szept. 2. 07:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Csak rosszat hallottam Halasról, én nem szülnék ott. Egy falubeli elveszítette babáját, mert nem kezelték a 200as vérnyomását.

Utolsó! szegeden be lehet menni az uh-ra, csak nem mindegy, hogy ki az orvos, aki vizsgál. Az én dokim nemcsak az én férjemet, hanem akárkiét beengedi.

Képet tényleg nem adnak, csak magánrendelésen.

2 fiús

2012. szept. 2. 10:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! esetleg azt még tudja valaki h dr Sári Tamás is itt rendel e még??? Azt tudom h jó orvos,és őt szeretném megbízni,csak semilyen elérhetőséget nem találtam amin utol lehetne érni!
2012. szept. 2. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Kecskemétet ajánlom, nem vagyok helybeli de mindenképp jól döntöttem, amikor azt a kórházat és vele együtt az azóta is nőgyógyászomat választottam!
2012. szept. 2. 14:17
 8/11 anonim válasza:

Szia!

Én szegedi vagyok, és ha minden igaz egy héten belül természetesen itt is fogok szülni.

6 hete bent feküdtem 1 hétig visszatartáson, és minden rendben volt, igazából senkire sem lehet panaszom.

Az Uh az tényleg attól függ, hogy ki az orvosod, de általában a legtöbben beengedik apukát, viszont képet tényleg nem adnak.

Sári doktor dolgozik a klinikán (és a terhesgondozóban is),de nincs mindig ott. Nagyon jó fej, nekem ő a pótdokim, ha az enyém nem lenne elérhető.

A halasi kórházat én semmiképpen sem választanám. Amíg bent feküdtem, 3 kismama is volt a szobánkban, aki onnan jött, és mindenki csak negatívumot mondott róla. Az egyiküknek szintén vérnyomásproblémája volt, mint ahogy előttem is írták, és Halason nem foglalkoztak vele. Miután átkerült Szegedre, elkezdték kezelni a vérnyomását, de 2 nap múlva megcsászározták, mert olyan rossz állapotba került. Nem tudom mi lett volna vele, ha Halason marad. :(

Szóval Szegedről csak jókat tudok mondani.

Remélem tudtam segíteni.

2012. szept. 2. 17:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. szept. 2. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

14.-én szültem Szegeden, meg vagyok elégedve mindennel, (habár tényleg 1-2 csecsemős nővér elég furcsa...).

Sári doktor még a klinikán van, lehet Nála szülni.

Az én párom rendszeresen bejött velem az uh-ra, képet tényleg nem adnak :(

Szülőszobára engem anyu kísért, a ruha neki 3000 ft-ba került. De a szülésznő szinte végig bent volt(10 óra vajúdás), néha kisétáltam a folyosóra, ahova párom beléphetett.

De a vége császár lett, a nővérek segítőkészek voltak, vittek fürdetni is. Nem baba-mama szobában voltam, de így is akár egész nap veled lehet a baba (kivéve fürdésre viszik be). Mindenben segítenek, megtanítanak, a védőnő nagyon aranyos (pelenkázás, fürdetés, hogyan szoptass jól, és hogyan pótold tápszerrel, ha nem elég tej). Van mellszívó is az osztályon, ha szükséged lesz rá.

Én Szegedet választottam, Halasra nem mennék, Kecskemétit meg nem ismerem.

2012. szept. 5. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!