Érettségivel munkalehetőség? HELP!
Érettségivel hol tudnék munkát találni Kecskeméten, Kiskunfélegyházán vagy Szolnokon? Levelezős egyetemista vagyok és jól jönne egy stabil munka...Gyári meló is jól jönne,de nem tudom,hol keressem. Neten eddig szinte csak szakmához kötöttet vagy sokéves tapasztalatos melókat láttam :( nagyon fontos lenne találnom.
Ötletek?
Dunaújváros,Hankook.
Kecskemét,Mercedes.
Reflexből így ezek ugrottak be.
Mercede-nél vagy nappalis diáknak kellene lennem,vagy szakiskolás végzettség/egyetemi/fősulis vagy nyelvtudás(német). Nekemvaló nincs :( Esetleg még környezetvédelmi területen tudnék valahol elhelyezkedni (hulladékgazdálkodó végzettségem van még)
Ötletek?HELP!
Legtöbbször csak odaírják, hogy tapasztalat kell. Küld el nyugodtan az önéletrajzod.
Nézz körbe a profession.hu oldalon. Nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány.
Pl. itt van: [link]
Felszolgáló, pultos: [link] - bár nem írtad, hogy milyen sulid van, mármint hol szerezted az érettségit.
Karbantartó: [link]
De nem tudom. Esetleg taxisnak vagy ilyesmi lehet hogy találnál ott állást. Vagy egy étterembe. Néha nem is hirdetik az állást, csak személyesen körbe kell járni. Én is úgy csináltam mikor vidéken éltem. Mentem az önéletrajzommal.
De nézz körbe más helyen is.
Köszönöm.
Egyébként 21/L
Mindenhol:
legalább x nyelvvizsga,
x végzettség,sima gimi sehova se jó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!