Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan akinek szülés...

Van itt olyan akinek szülés után szétrepedt a gátsebe?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok hogy szétrepedt+szülés után hány hétre történt?Mit éreztetek,hol fájt?Az orvos újból összevarta a sebet?
2012. aug. 31. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább úgy mondanám, hogy tovább repedt. Vágtak és kicsit repedt is szülés közben. Szülés után kb. 3-4. napon, a sima tompa "seb-fájdalom" (ami szintén rossz, de más) helyett éles fájdalom volt, hogy mondjam, mint egy friss seb. Megnéztem tükörrel és láttam, hogy tovább repedt, és kicsit vérzik.

Nem csináltak vele semmit, azt mondták, annyira kicsi, jelentéktelen, hogy a varrat össze fogja azt is húzni.

Hogy mit csináltam... sok mindent, amit nem kellett volna. Azt hiszem, akkor repedt tovább konkrétan, amikor a gyerek papírjait mentem intézni, úgy néztem, ott tesz le a busz, alig fogok megmozdulni, de rossz helyen szálltam le, eltévedtem, sokat gyalogoltam. Férjemnek dolgoznia kellett, de a papírokat sürgősen el kellett intézni.

2012. aug. 31. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, a szülés után 2 hónappal szex közben. :(

Azóta sem jó valami, bizonyos "helyzetekben" megfeszül és mintha pici pengével behasítanák, olyan. Picit vérzik és ennyi. Doki nem tud vele mit kezdeni. :( 17,5 hónapja szültem.

2012. szept. 1. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!