Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit jelentenek ezek a tünetek?

Mit jelentenek ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Vasárnap nagyon látványosan leszállt a pocakom,baba feje be van illeszkedve. Hétfőn a méhszájértékem 2110volt(bár ez a 26.hét óta ennyi nekem) Hétfő óta nagyon felerősödtek a jóslóim,a derekam majd beszakad,a combomba sugárzik ez az erős mensis fájdalom. nagyon gyengének érzem magam,főleg ma,szinte megszólalni sincs kedvem,tegnap óta szegény páromhoz sem tudok hozzászólni. Most vagyok 36 hetes,eddig kétszer tartották vissza a szülést.

2012. aug. 30. 10:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy éjszaka nagyon aktív volt a lánykám,alig tudtam tőle aludni,ma meg lustább,csak fészkelődök néha.
2012. aug. 30. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azt jelzi hogy nem sokára itt az időtök.

36 héttől már nem probléma ha megszületik a baba, úgyhogy pihenj sokat, és zuhanyozz le jó meleg vízzel hátha enyhül egy kicsit.:)

2012. aug. 30. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat. Ha laza a pocakod, akkor még valószínűleg jósló, ha folyamatosan keményedik indulni kell. Nekem a szülésznőm írta hétfő éjszaka, mert hasonló cipőben vagyok, mint te, csak én jövőhét szombatra vagyok kiírva. Egész nap pihenek, ha fáj megyek fürdeni és figyelem, hogy enyhül-e. Ne aggódj, már kifejlődött és nem lesz semmi gond. Nekem reggelre még az aranyerem is előjött, nehogy valami jó legyen.
2012. aug. 30. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj,hát izgulok :) Jó lenne már babázni,de azért egy másfél két hetet még kellene,hogy odabent legyen,nem? Most órák óta nincs semmi,viszont továbbra is nagyon lusta ma a lányzó. Kedves utolsó,akkor te már biztosan babázol jövő héten :)
2012. aug. 30. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!