Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek így meddig húzhatom?

Szerintetek így meddig húzhatom?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, és ott már jelzett fájásokat, viszont én még nem érzem. Most vagyok 38+3 hetes. Nektek volt ilyen? Meddig húztátok így?
2012. aug. 29. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyan én még csak az első babámát várom, de úgy tudom, hogy a joslófájások hetekkel a szülés beindulása előtt jelentkezhetnek. Vagyis 100%-osan nem tudni, hogy nálad mikor indul be...lehet holnap, de az is lehet, hogy túl is hordod.

Könnyű, gyors szülést kívánok!

30 hkm

2012. aug. 29. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem fájások voltak, csak méhtevékenység, ha nem érezted. Semmit nem jelent. Nekem ilyenek már a 35. héten voltak, és a betöltött 41-en szültem.
2012. aug. 29. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nem tudom, hogy az orvos mit magyarázott, furcsáltam is, hogy hogy lehet fájás, ha nem érzem. Mondjuk nem bánnám, ha már megszületne, mert a becsült súlya már 3540 g. Tudom, hogy ez nem pontos, és sokszor fél kg-t is tévednek.

Első válaszoló neked is Könnyű és Problémamentes Szülést Kívánok! :-)

2012. aug. 29. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ma voltam dokinál, az nst mutatott enyhe fájásokat. A doki azt mondta ma is szülhetek, de kihúzhatom jövőhét végéig amikorra ki vagyok írva. Ezt nem lehet tudni.
2012. aug. 29. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a héten voltam CTG-n, Nst-n, 6-an voltunk egy vizsgálóban. Voltak olyanok akik ugyanígy nem érezték a fájásokat. Az egyik a 38.hétben volt, a másik 40. hétben. Már délután elvitték őket császárra. Én nagyon megijedtem, mert az ottlévők többsége is császárra várt, s volt olyan aki még fenntről jött az osztályról, s azok is. Úgy éreztem egy kicsit, hogy csak a gép eredményei számítanak, a gyerek már nem. Azt gondolom régen is megoldotta a természet, és 3-szor annyi kisbaba volt és fel is nőtt.Én nagyon félek, hogy nem tudok majd normál úton szülni, mert ilyen a rendszer.Szerintem ne menj bele a császárba, csak ha tényleg indokolt és a doki alá is tudja támasztani.Szerintem tuti több pénzt kap a kórház a műtétre, mint a sima szülésre.
2012. aug. 30. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztosan hallottál már rejtett vajúdásról. Nekem az volt. Azt mondták, jó szülő nő vagyok.
2012. aug. 30. 18:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak azért vitték őket császárra, mert fájásokat jelzett? Hát én semmiképp nem mennék bele a császárba, hacsak nem szükséges. Szerencsére az én orvosom, nem császároz, ha nem muszáj.
2012. aug. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!