Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig húzhatom még? Szerintetek?

Meddig húzhatom még? Szerintetek?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok a méhszáj értéke szombaton 1,5222 volt.

Valamint a magzatvíz is kevesebb.

2011. dec. 19. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A Jóisten tudja csak, de komolyan csak ő...Lehet még pár nap és lehet, hogy 1 óra múlva indulsz-tok a kórházba.:)Nem tudom, de elmesélem neked az én történetemet. December 7-én voltam az orvosomnál, (január 7-re voltam kiírva) mondta az orvos, hogy nem hiszi, hogy a karácsonyfa alá betehetjük a babát :), egy hét múlva éjjel 13-án szivárogni kezdett a magzatvíz, és megszületett 36 hetesen, egészségesen. Szóval karácsonykor már otthon voltunk, és beraktuk a fa alá a babócát.:D Kitartást nektek, és Boldog Karácsonyt!
2011. dec. 19. 08:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy 1 nap, de az is lehet, hogy még 4 hét....

Tényleg a Jóisten tudja. A méhszáj értéknél nem írtál el valamit? Mert ilyen tudomásom szerint nincs....

2011. dec. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!