Van itt olyan kismama, aki 34. hetesen szült (légyszi olvassátok el)?
Pár napja nagyon fáj ott lent minden féle csontom mintha kétoldalról húznák, és az eddiginél sűrűbben keményedik a pocakom. Lehetnek ezek a szülés jelei, vagy ez normális? Amúgy is olyan furán érzem magam, de nem tudom megmagyarázni miért. Eső baba, ezért is vagyok oly tanácstalan, meg félek is kicsit.
33+6 hetes kismami
Szia!Húúú ismerős a dolog nekem több napig tartott ez az érzés és végül elmentem dokihoz mert én is meg voltam ijedve végülis nem volt semmi,az értékem CI:2100 de nem nyíltam tovább,azt mondta hogy ezek már a jóslófájások lehettek a csont meg azért fáj mert tágul a medence,de tényleg elég fura érzés!Azóta többször is érzem ezeket de legalább tudom,hogy természetes:)
Boldog babavárást:)
36 hetes km
Nyugi, nekem is 34 hetesen kezdődtek ugyanezek az érzések. Ezek már a jóslók :) Nem fogsz még ettől szülni. Mi is egyben vagyunk még!
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!