Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki tudna mesélni, hogy az...

Ki tudna mesélni, hogy az Uzsoki Kórházban milyen a szülészet? Mik a lehetőségek? Ott dolgozik az orvosom.

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 18:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Neked mennyit mondott?
2009. aug. 12. 18:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 80.000 Ft-ot mondott. Nekem is arra hivatkozott, hogy ez azért annyi, mert innentől kezdve bármikor számíthatok rá. Ha kell éjjel hívhatom, ha baj van. Nagyon nehéz ez az anyagi dolog. Nekem sajnos ő a 4. dokim a 30hét alatt. Az első szívbeteg lett, pont amikor terhes lettem, a második a 4. hónapban jelentette be, hogy már nem akar szülést vállalni, bemutatott egy szuper dokinak a MÁV-ból, aki 2hete mondta, hogy magánba megy. Ha nála akarok szülni akkor szüléstől függően 230.000-350.000 Ft:((( Na ennyim nincs. Ezért kerestem most már egy megbízhatót. Ráadásul én az Uzsokiba tartozom. Nem kevés a 80.000, de a ennél kevesebbet sajnos szinte senki nem kér. Vagy marad az ügyeletes doki. A végén már én is azon gondolkodtam. Valahogy majd összeszedjük:))) Majd utólag az anyaságiból kipótoljuk.
2009. aug. 13. 07:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm mondta, hogy ő is a Halászhoz járt és amikor eljött a szülés ideje, mivel nem volt elég pénze, hogy behívja, ügyeletesnél szült. Azt mondta, hogy maximálisan meg volt elégedve és szülés után mikor hazaengedték adott neki 30 eFt-ot az meg nem győzött hálálkodni, mivel egy fillérre sem számított. Nem tudom még, hogy alakul addig a pénzünk, de ha tudnám előre, hogy egy megbízható jó ügyeletest fogunk ki én sem gondolkodnék tovább.
2009. aug. 13. 08:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nov. végére vagyok kiírva. Kalocsai Géza az orvosom (oszt. vezető helyettes). Ezt az anyagi dolgot az orvos vagy ti vezettétek elő? Én még nem kérdeztem rá. De gondolom ezek után ő sem lesz olcsóbb.
2009. aug. 13. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Találtam egy jó oldalt, ha gondolod nézd meg:

van benne egy lista is, hogy mit érdemes a szülésre vinni az Uzsokiba

[link]

2009. aug. 13. 16:26
 16/22 A kérdező kommentje:

Én személy szerint a Halásszal még anyagiakról nem beszéltem, de van egy kismama ismerősöm, aki szintén nála fog szülni szeptemberben és Ő mesélte, hogy mit mondott ezzel kapcsolatban.

Nekem annyit mondott az SZTK-ban, hogy majd 1x össze kellene jönnünk a magánba, hogy megbeszéljük a szüléssel kapcsolatos dolgokat. Gondolom akkor mondaná el nekem is a piszkos anyagiakat.

2009. aug. 13. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is az Uzsokiban fogok szülni, előreláthatólag februárban. Nekem is infók kellenének az ottani dokikról. Most vagyok 19 hetes, az Örs vezér téri Sztk-ba szoktam járni terhesrendelésre, és ezelőtt még soha nem voltam nőgyógyásznál. Ezért nem is ismertem senkit, csak találomra mentem Dr. Fábián Istvánhoz. Ő egy fiatal doki, szerintem tök rendes, meg minden, már rögtön az első vizsgálatkor a kezembe nyomott egy képet is az ultrahangról. A család (főleg anyu) amellett kardoskodik, hogy kérdezzem meg őt, hogy elvállal-e. A múlt heti vizsgálaton meg is kérdeztem, hogy mik a feltételek illetve a pénzbeli része mennyi lenne a dolognak. Ő 9000-t mondott egy vizsgálatra, + 80000-t a szülésre. Én ezt kicsit sokallom és nem tudom, hogy mit csináljak. Körbekérdezgettem az ismerősöket, és mindenki meglepődött az összegen. A másik problémám az, hogy mivel közel lakom az Örshöz, nekem sokkal kényelmesebb lenne ezután is oda járni, mint a XIII. kerületi magánrendelőbe, főleg télen, mivel ott csak este van rendelés. A doki egyébként szimpi, de nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy ennyit kibírjunk. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele kapcsolatban? Választani pedig gyorsan kellene, mert azt mondta, hogy ő általában a 20. hétig szokta elvállalni az embereket. Esetleg egy másik tipp az Uzsokiban? Érdemes egyáltalán magánorvost választani?
2009. szept. 22. 22:47
 18/22 A kérdező kommentje:

22.47. Válaszolónak.

Szia!

Az az igazság, hogy még nem jutottam előbbre a dokit illetően. Tudnillik, azt mondta, hogy nem kell járjak a magánba, elég ha az SZTK-ban találkozunk. Még konkrétan nem beszéltünk arról, hogy Ő fogja-e levezetni a szülést. Egyelőre én is örlődöm, mert azt a pénzt, amit elkérnek, a gyerekre is simán el tudom költeni, sőt. Szóval most még nem tudom, mit csináljak, mert egyébként nagyon jó orvos, nagyon alapos, és kedves. Viszont én a MÁV-ba tartozom, tehát ha ügyeletesnél szülök, akkor MÁV, ha a Halásznál, akkor az Uzsoki. Igazából az lenne a legjobb, ha pont dolgozna, mikor mennem kell, mert akkor nem kell 80 ezret kifizetni, csak amit jónak látunk. Úgy, hogy még én sem tudom,mi legyen majd.

2009. szept. 23. 11:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:) Azért megnyugtatók a válaszaitok!:) Az én dokim (Fekete doktor úr) két helyen is dolgozik, de én inkább az Uzsokit választanám. Elméletileg november 6ára vagyok kiírva, de úgy érzem már elöbb bejutok.

Egyébként nekem is mindenki azt mondta, hogy itt szüljek, mert a Nyírőben kb 200 körül van egy szülés, és egyáltalán nem rendesek a nővérek, nem segítenek a szoptatásnál, még fel vannak háborodva, ha tulajdonképpen végezniük kell a munkájukat. Szép hozzáállás ez egy szülészeten.

Én még csak 22 vagyok, ezért inkább egy "kedvesebb" környezetet választanék. De ez a pénz kérdés érdekes, h minden doki más összeget mond, vagy ha nem, akkor jön az "adjon, amennyit gondol" szöveg.. Nekem nem fér bele a keretbe egy 30 ezres összeg, mivel egyedül vagyok, és ígyis minden pénz lakásfelújításra, babaholmikra ment el. Viszont túl keveset sem szeretnék adni...

2009. szept. 30. 17:43
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak.

Szia!

Na hát én is így vagyok ezzel, nem tudunk 70-80 ezret kiadni a dokinak. Itt van még a másik két gyerkőc is.

Na meg van bőven kiadás a kicsire. Lehet, hogy ügyelet lesz a vége. Azt mondták, hogy jó dokik dolgoznak ott és az ügyeletesek is nagyon rendesek. Sőt azok még 20 ezer forintnak is nagyon tudnak örülni, hiszen nem számítanak semmi pénzre.

2009. okt. 1. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!