5 hete szültem császárral. Párom nyüstöl. Meg kell
várnunk a 6 hetet vagy már lehetünk együtt?
Én úgy tudom császár után 4 hetet kell várni , a hüvelyi szülés után van a 6 hét.
2012. aug. 25. 21:02
Én megvártam császár után a hat hetet, mert úgy gondoltam, nem hiába ennyi időt javasolnak. A fertőzésveszély miatt szerintem érdemes kivárni, egy hét nem a világ már.
2012. aug. 25. 21:03
Nem, császár után is 6 hetet kell(ene) várni. Második voltam.
2012. aug. 25. 21:04
A tisztulási folyamat 6 hét, akár császáros vagy akár természetesen szültél.
A belső folyamatok nem a külső vágástól függnek. nem véletlen van a 6. héten a kontroll.
Én császáros voltam és kivártam, bár én véreztem is még.
Biztos lesz, aki szerint nyugodtan csináld, ha jól érzed magad. Én az óvatosabb fajta vagyok, és kivártam míg doki nem látott a kontrollon.
Én 4 hétig véreztem utána együtt voltunk.Nem vártuk ki a 6 hetet.De egyébként nekem a doki 6 hetet mondott a kórházban.
A 6 hét azért kell, hogy a méhen keletkezett sérülések (belsö felületen lévö seb) teljesen rendbejöjjön, mert amig nem igy van, addig igen nagy a fertözésveszély.
A férjed lehetne annyira értelmes, hogy nem akarja az egészségedet veszélyeztetni, csak azért, mert nem tudja magát türtöztetni. Mellékesen más módon ki lehet elégiteni, csak a TE hüvelyedbe NEM kerülhet be semmi (még az keze sem).
7/13 A kérdező kommentje:
A párom értelmes.Úgy gondolom más férfi mem várt volna ennyit. Mivel veszélyeztetett voltam így nem sokat voltunk együtt.Március óta .Szóval nem itélkezést várok csak választ.Mivel se ő se én nem vagyunk tapasztaltak ebben a kérdésben .Gondoltam megkérdezzük itt a tapasztaltabbaktól ,mert nekem a kórházban nem mondtak semmit.
6 hét, miattad. 1 hetet még bírjon ki, ha eddig ment neki.
2012. aug. 25. 21:18
Elég sok férfi vár ennyit meg még többet, föként, hogy még EGY hetet kellene várnia. Menj el az orvoshoz, és ha ö megengedi, akkor lehet, elötte nem okos ötlet.
2012. aug. 25. 21:21
10/13 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen megyek orvoshoz.Mivel 6.hét jövőhéten lesz.köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések: