Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni problémákkal...

Szülés utáni problémákkal kapcsolatban adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

5 hete szültem. Tegnap mikor éreztem, hogy pisilni kell nem jutottam el a wc-re. Utána próbáltam, hogy pisilés közben vissza tartom, de nem nagyon ment.Ez gondolom a szülés utáni inkontinencia. Próbálgatom az intim tornát, de nem tudom, hogy jól csinálom-e. Nektek volt hasonló problémátok?

Másik, hogy nagyon tágnak érzem magam odalent. Természetes úton, gátmetszéssel szültem. Ez segítség nélkül nem is fog javulni? El vagyok keseredve!

2012. aug. 23. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress intim tornát, mert bizony nem. De nem csak szült nöknél probléma hanem nem szülkt nöknél is ugyan ez. en külföldön élek, itt 6 hétig jön csak a védönö és elve minden alkalommal mutat gyakrolatot, és a biztosító külön egy kurzust is fizet erre.

Ami fontos hogy popo,hüvely pisilö és a has együttes össze húzását kell csinálni. lélegezz be egy nagyot majd lassan kifújod a levegöt és közben össze húzod a lyukaidat, majd megint nagy levegö és közben elengeded magadat, majd kífújás közben lyuk összehúzás....

na ez a le´nyege, ezt minden pozicióban mutatják, pl hanyat fekve feneket felemelve, vagy oldalt ülve stb....

2012. aug. 23. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem akkora gátmetszésem volt- egy ügyetlen, gyakorlatlan orvos csinálta -, hogy a varratszedésre majdnem csúszva mentem. A 2. gyermeknél már második nap is hajlongtam, mozogtam. Ez nem okozott a későbbiekben problémát.

Visszarendeződik:)

A vizeletnél nem kellene egy laborvizsgálat? Lehet van valami fertőzésed.

2012. aug. 23. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez előfordul,magától nem fog javulni.Én is szültem és azt mondta a dokim hogy itt a kórházban van ilyen intim torna menjek oda adott beutalót.Beszélj vele mert van ilyen lehetőség érdemes kihasználni mert amúgy nem olcsó.Még nem jelentkeztem be de a jövő héten megteszem.Amúgy ezek a lehetőségek vannak: [link] [link] kegel-torna
2012. aug. 23. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, lassan rerndbe jött, elmùlt minden probléma magától. Ne aggòdj! Amúgy én rendeltem a Tena honlapjáról intimtorna dvd-t ez kifejezetten kismamáknak van, szülés utánra is jó. Ingyenes a dvd és ingyen ki is küldik,kb 3-4 alatt ideért. Nekem nem volt idő csinálni és magátòl is elmùlt a dolog,de ha gondolod rendedld meg.
2012. aug. 23. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!:))
2012. aug. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!