Szülés utáni problémákkal kapcsolatban adnátok tanácsot?
5 hete szültem. Tegnap mikor éreztem, hogy pisilni kell nem jutottam el a wc-re. Utána próbáltam, hogy pisilés közben vissza tartom, de nem nagyon ment.Ez gondolom a szülés utáni inkontinencia. Próbálgatom az intim tornát, de nem tudom, hogy jól csinálom-e. Nektek volt hasonló problémátok?
Másik, hogy nagyon tágnak érzem magam odalent. Természetes úton, gátmetszéssel szültem. Ez segítség nélkül nem is fog javulni? El vagyok keseredve!
Keress intim tornát, mert bizony nem. De nem csak szült nöknél probléma hanem nem szülkt nöknél is ugyan ez. en külföldön élek, itt 6 hétig jön csak a védönö és elve minden alkalommal mutat gyakrolatot, és a biztosító külön egy kurzust is fizet erre.
Ami fontos hogy popo,hüvely pisilö és a has együttes össze húzását kell csinálni. lélegezz be egy nagyot majd lassan kifújod a levegöt és közben össze húzod a lyukaidat, majd megint nagy levegö és közben elengeded magadat, majd kífújás közben lyuk összehúzás....
na ez a le´nyege, ezt minden pozicióban mutatják, pl hanyat fekve feneket felemelve, vagy oldalt ülve stb....
Nekem akkora gátmetszésem volt- egy ügyetlen, gyakorlatlan orvos csinálta -, hogy a varratszedésre majdnem csúszva mentem. A 2. gyermeknél már második nap is hajlongtam, mozogtam. Ez nem okozott a későbbiekben problémát.
Visszarendeződik:)
A vizeletnél nem kellene egy laborvizsgálat? Lehet van valami fertőzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!