Tibor215321 kérdése:
Budapesten a Bajcsy kórházban szülészeten kért valaki V. I. P. szobát mennyibe kerül éjszakánként bent lehet ott valaki éjszakára?
Figyelt kérdés
Bajcsy,V.I.P, szoba2012. aug. 23. 13:37
1/8 anonim válasza:
Szia, én csak szűlőszoba látogatáson voltam, ahol elmondták h 14 000 ft/éjjel. Viszont tényleg van egy fotelágy, tehát alhat benn veled valaki.
Elég borsos az ára...csak akkor éri meg szerintem, ha valóban nagyon fontos h bent tudjon aludni még valaki.
2/8 anonim válasza:
Szia
Én 2éve szültem a Bajcsyban, van sima szoba egy ágyas :) A VIP szoba csak annyiban különbözik, hogy van benne TV, meg WC. Az egyágyas szobától meg kb 5m-re van a WC :) TVt meg nem hiszem, hogy fogsz nézni :D
Bajcsyba elég rugalmasak. Én este fél9kor szültem, hajnal 2kor még mindig bent volt a férjem. Bent is maradhatott volna, de fáradt volt, úgyhogy másnap reggel jött újra. Szóval, hogyha üres az egyágyas akkor válaszd azt :)
3/8 anonim válasza:
Ja igen. Férjem is széken pihent, de úgy nem lehet aludni. Mi kifizettük volna a VIP szobát, a szülésznőm ajánlotta a másik lehetőséget
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát úgy gondolom nem ér annyit az a 3-4nap remekül éreztem magam eddig is a szobatársaimmal eddigi szüléseknél csak gondoltam kényelmesebb, meghittebb 3-asban :D de hát valahogy csak kibírjuk azt a pár napot.
2012. aug. 23. 14:02
5/8 anonim válasza:
Szia!Én abban voltam, egy 2ágyas vip szobában. 7000 volt így fejenként, mert tényleg 14000 egy szoba. Van 1ágyas is, az is 14000, ami ugyebár nem oszlik meg, mert nincs szobatásrad.
6/8 anonim válasza:
Kétágyas VIP szobában 7e Ft volt egy éjszaka 2 évvel ezelőtt. Én olyanban voltam, első 2 éjjel egyedül.
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekem igazából a fürdő és a wc miatt ért annyit. Az is jó volt, hogy csak egy szobatársam volt és csak egy éjjelt kellett együtt aludnunk, de a legfontosabb, hogy csak 3 anyuka használta ugyanazt a wc-t és tusolót. Kritikán aluli volt a többi közös wc és fürdőhelyiségek állapota akkor. Brrr...
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ez viszont nem mindegy egyébként sem főleg szülés után egyébként is rosszul vagyok a kórházaktól némelyik mellék helyiségei nagyon mocskosak sajnos. Soha nem felejtem el 1.szülésemnél nem mertem elmenni wc-re mikor kérdezték sikerült-e azt mondtam igen alig vártam haza érjek nem ülnék rá semmi pénzért. Ja bemásztam a zuhanyba véletlenül kibújtam a fürdő papucsomból és vagy 2-3évig szenvedtem tyúkszemtől a talpamon amit erős folyadékokkal alig tudtam ki irtani.. vigyázzatok
2012. aug. 23. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!