Tena extrát vegyél inkább, aki normált vett, mindig elázott nálunk. A hálós bugyi a meleg miatt is jó, szellőzik, és nem nyomja oda szorosan a betétet, ami más bugyival lehet hogy előfordul. Én főleg azért vettem mert amúgy csak tangáim vannak, így még itthol is azokat hordtam, sokáig bírják, lehet mosni.
2009. júl. 24. 13:36
12/17 anonim válasza:
Nekem a gyógyszertáros a Tena normált javasolta, mert ha sok a vér, akkor eleve célszerűbb gyakrabban cserélni (higiénia miatt). Ha meg kifolyik a vér, kérsz tiszta lepedőt.
És ki fog folyni az első 1-2 napban. :-) Pedig nekem nem is volt erős vérzésem szerintem.
2009. júl. 24. 14:22
13/17 anonim válasza:
Szia!
Én Tena betétet (normált és supert is vettem), és Tena bugyit. A tena bugyi egy csúcstalálmány komolyan! Hálós, szellős és ha este kimostam reggelre megszáradt. Én 6 hétig itthon is ebben voltam. A szobatársaimnak gyakran elcsúszott a betétje, véres lett a bugyija, ágyneműje (tisztát mindig kérni! kellett, és odadobták a friss császárosnak is, hogy húzza át magának), az enyém sose ázott át. Ez a bugyi tartja a betétet. Ha két méret között vagy, akkor érdemesebb a kisebbet megvenni, mert egy kicsit nyúlik a mosástól.
Könnyű szülést kívánok!
2009. júl. 24. 15:11
14/17 anonim válasza:
A Tena bugyi pazarlás??????????
Kb. 500 ft. 2 db! Ez olyan sok? Ez nem egyszer használatos, hiszen mosható!
2009. júl. 24. 15:20
15/17 anonim válasza:
12.53-as arany szívem! Nem neked írtam, majd a kérdező eldönti mit enged meg a pénztárcája, ha megengedheti magának, akkor minek álljon neki frissen szülten véres bugyit mosni.... Szóval arany szívem, majd eldönti Ő....
2009. júl. 24. 20:16
16/17 anonim válasza:
"Arany szíveim"! :o) Ezek szerint tényleg mindenkinek más más igényei vannak, hogy mi a pazarlás és mi nem. Engem is foglalkoztat ez a kérdés, és végigolvasva a válaszokat, valszeg a tena mellett fogok dönteni (betét + bugyi is) Márcsak azért is, mert ha tényleg nem folyós és mosható, akkor az 500 ft megéri. Másrészt én is tangás vagyok, most vettem a Takkoba super meltartót, és ugyanolyan super "robbantós bugyit" kipróbálásként. De még majd veszek is, mert nagyon kényelmesnek tűnnek, dehát két bugyi volt 1800 ft. Feketét vettem, de tervezek fehéret is. Na, a fehérből azért olyan nagyon sztem nem jön ki a vérfolt (15 évvel ezelőtti tapasztalat, amikor még kezdő mensis voltam :o)) És ne is beszéljünk azokról a kényelmes bugyikról, amik nem 1000 Ft-ba, hanem 3-4 ezer forintba kerül darabja.. ha esetleg valakinek ez lenne az igénye. Így szerintem inkább kiadom a pénzt a kórházi olcsó bugyikra, és a jókat meg tovább használhatom azután. Ki tudja mikor használhatok megint tangát...Ez csak az én véleményem..
2009. júl. 25. 11:21
17/17 anonim válasza:
drága egyetlen bogárkáim:)))
bementek kínaiba és simán vannak ott is 2-3 száz ft ért normál bugyik...azt is ki lehet dobni szívfájdalom nélkül és ki is lehet mosni akár
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!