Gátmetszés után mikor voltatok a párotokkal együtt először?
Figyelt kérdés
1hónapja szültem,de félek milyen lesz:(2012. aug. 21. 21:28
11/13 anonim válasza:
Napra pontosan 6 héttel a szülés után. :-)) (Előtte már visszamentem a 6 hetes kontrollra persze.)
Én is baromira féltem, még a férjem is izgult, de nagyon óvatosan csináltuk. Egyáltalán nem olyan volt mint előtte, kellett néhány hét, mire újra mertünk olyan habitussal szeretkezni, mint előtte. De pl. nekem beletelt jó pár hónapba, mire egyes - korábban alkalmazott - pózokban újra mertem próbálkozni, mert éreztem, hogy mikor hol feszít.
Próbálj majd meg belevágni, legyenek nyugodt körülmények, a lényeg, hogy ne alakuljon ki benned negatív érzés a szexszel kapcsolatban. Akkor csináld, ha te is szeretnéd, ne csak "kötelességből".
12/13 anonim válasza:
Ja, és én pl nagyon szűk voltam a szülés előtt, a szülés után a szex intenzívebbé vált számomra, szóval nekem jól jött a szülés ebből a szempontból. :-)
13/13 anonim válasza:
Mi 5 hetesen próbáltuk elsőnek,hát szörnyű volt,nem is volt bent csak félig,ott mintha megakadt volna és nagyon fájt. Aztán 6 hetesen újból az sem volt jó és 7 hetesen erőt vettem magamon és mondtam hogy ő meg se moccanjon majd én óvatosan és láss csodát szupi volt,ahhoz képest..!! Nem az igazi,de haladás! Azóta még 1-szer volt. Én is nemrég szültem. Hozzáteszem varrtak kivül-belül a méhemet is kellett. Szóval ne félj,az első pár rossz,de aztán már jó. Kb mint mikor a szüzességedet veszíted el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!