Császármetszés után mennyi idővel voltatok együtt a
párotokkal? Milyen volt? Kell valamire vigyázni? FÁjt
vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 22:23
1/10 anonim válasza:
a 6 hetes kontroll napján voltunk együtt, és egyáltalán nem fájt semmi, jó volt. A férjem óvatosabb volt, bár a heg már egyáltalán nem fájt, de ezen kívül nem vigyáztunk semmire.
2010. okt. 13. 22:27
2/10 anonim válasza:
2 hét, de nagyon finoman, bár abszolút nem fájt, olyan volt mint előtte...
2010. okt. 14. 07:21
3/10 anonim válasza:
Igen,nálunk is kb.két héttel a műtét után volt... Nem bírtuk ki,de nem fájt,és nem lett semmi baj,persze kíméletesen estünk egymásnak.... :)
2010. okt. 14. 10:30
4/10 anonim válasza:
6 héttel és fájt!Valahogy szűkebb és szárazabb volt!Mint egy szűzkislány:)))
2010. okt. 14. 13:38
5/10 anonim válasza:
5 hét, és nem fáj, jobb volt, mint előtte. A heget nem is éreztem akkor már.
2010. okt. 14. 14:08
6/10 anonim válasza:
1. babánál 7-8 héttel szülés után, de bba kellett hagyni, mert nagyon fájt a hasam. Vártunk még pár hetet és utána már nem volt gond. Összességében nehezen épültem fel, gondolom ez is közrejátszott.
2. baba 3 hetes, most gyorsan felépültem és már nagyon szeretném a dolgot, a hasam már egyáltalán nem fáj, de még vérezgetek, tehát egyenlőre felejtős, bár a 6 hetes kontrollt szerintem úgyis megvárnánk.
2010. okt. 15. 14:36
7/10 anonim válasza:
Első baba után 6 héttel és fájt.
Második baba után 4-5 hétre,nem fájt de mintha szűkebb lettem volna és féltem.Nagyon gyengéd volt a párom.
2010. okt. 15. 20:13
8/10 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat. felbuzdulva itt a tegnap estig olvsott válaszokon bevállaltuk egymást este :) 4 hetes a sebem, nem fáj már, szépen gyogyult. nagyon jo volt. nem fájt nem volt semmi kellemetlen, mondjuk párom nagyon vigyázott rám, bár mindig ezt teszi :):)
mégegyszer köszi a válaszokat
2010. okt. 15. 22:53
9/10 anonim válasza:
6 héttel szülés után. Apus már nagyon várta, én még nem annyira. És hát nem volt túl jó emlék. A 8. hét után volt, hogy azt mondtam, hogy az elejétől élveztem.
2010. okt. 18. 14:09
10/10 potyike válasza:
ikrekkel voltam állapotos,az átlagnál kövérebb,így már a 6.hónap tájékán rossz és kényelmetlen volt az együttlét,ezért teljesen áttértünk az az orálra,nagyon bevált.Császár után kb 4.vagy az 5.napon már megkezdtük szintén az orált,mindkettőnk örömére a papa boldogságára.A hagyományost kb 9 héttől gyakoroljuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!