3 hétre vagyok a kiírt időponttól és az első gyermekemet császárral szültem. Nincs fogadott orvosom, ilyenkor mi a helyzet? Automatikus császár, vagy majd egyszer csak elkezdődnek a fájások és irány a kórház? Honnan tudom, ha baj van?
Figyelt kérdés
Már eddig is vannak hasfeszüléseim, de nem vészes. A első azért volt császár, mert leesett a fájásoknál a szívhangja, az utolsó napokban már nem nagyon akart mozogni CTG közben, és beindított szüléssel kezdtük, burokrepesztés, beöntés, borotválás, majd kiderült, hogy baj van és akkor csaszi.. Tényleg nincs fájdalomcsillapításra lehetőség, ha az első csaszi volt és megpróbálom természetes úton?2012. aug. 21. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!