Lehetséges, hogy máris megjött volna?
Figyelt kérdés
Vasárnap lesz 5 hete, hogy szültem. Szülés óta igazából nem múlt el még a vérezgetés, igaz, az utóbbi egy hétben már csak barnás volt és kevés. Mára viszont mensisen fájogat a hasam, és a vérzés teljesen olyan, mint a rendes menstruáció. Még kis apró nyálkahártya-darabok is jöttek ki, mint rendesen szoktak.
Ez előfordulhat szülés után, vagy máris menszeszelek??
2009. júl. 24. 07:46
1/4 anonim válasza:
Nekem pont így volt.Akkor volt a konrollvizsgálatom is és a doki azt mondta, hogy ez kezdődő menzesz, öt héttel szülés után, hiába szoptattam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Meglepett a dolog nagyon. Hamar akartunk kistesót, na de ennyire???
:)
2009. júl. 24. 08:06
3/4 anonim válasza:
nekem 6 hét után volt, a nővéreimnek is, de ez még csak a szervezet próbálkozik. A folytatás még akármi lehet, legalábbis nővéreimet nézve: egy év után a következő, néháyn hónap után, illetve én jártam a legrosszabbul:3 hónap után.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. majd megkérdem anyut is, hogy nála hogy volt.
Befolyásolja a dolgot a szoptatás is?
2009. júl. 24. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!