Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után hogy van ez?

A szülés után hogy van ez?

Figyelt kérdés

mennyit lehet látni a picit az alatt a 4 nap alatt???mikor hozzák?

én csak 26 hetes vagyok,de már nagyon sajtkukac a szülés terén,már fogy a türelmem:):)pedig még messze van:(:(

2009. júl. 23. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Kórháztól függ, meg attól hogy természetes úton szülsz, vagy császárral. Én császárral szültem délutáni órákban pesten a sote 2-n. Amikor ébredeztem akkor csak megmutatták, aztán este az örzőbe odahozták 10 percre. Utána másnaptól a gyerekágyon már végig velünk volt még éjjel is.
2009. júl. 23. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Tényleg kórház függő.

Én Uzsokiban szültem és végig velem volt a baba.Reggel vitték el úgy 2 órára az orvosi vizitre és vizsgálatokra, majd este 2órára fürdetésre.

Egyébként kitartást, hamar eltelik az a pár hét.

2009. júl. 23. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:

:):)köszi szépen a válaszokat:):)próbálok türelmes lenni,csak már annyira szeretném látni h vajon milyen...

én Miskolcon fogok szülni a megyeiben...arról valakinek van vmi tapasztalata??ha nincs,nem baj,természetesen a többi is érdekel:):)

2009. júl. 23. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia

Nálunk 3 óránként volt etetés reggel 7 kor az első és este 10 kor az utolsó akkor hozták ki a babákat, többnyire 30 perc után már jöttek ha nem vittük vissza de volt mikor tovább is maradhatott de ez a 3 óránkénti etetés nem bizonyult jó dolognak mert sűrűn volt hogy lánykám úgy aludt hogy nem lehetett felébreszteni vagy ha nagy nehezen felrázták a csecsemősök se nagyon evett inkább aludni akart de késöbb persze mikor magához tért úgy ordított hogy hozták is egyből etetésre :)

2009. júl. 23. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha jön vki látogatni akkor is kihozzák?
2009. júl. 23. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:

A 21.42-es vagyok mikor szopi idő volt a látogatóknak távozniuk kellet a folyosóról (szobába nem mehettek) a babákat csak üvegen keresztül nézhették meg be kellet kopogni a csecsemősökhöz majd oda hozták az üveghez pár percre

Én egy hetet voltam a kórházba szegény páromat nagyon megviselte hogy meg se foghatja és csak rövid ideig láthatja persze én sok képet videót csináltam és azt mutattam neki.Engem is elkeserített a dolog de utána rájöttem hogy így sokkal jobb és védettebb nekik

2009. júl. 23. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! A Bajcsyban szültem 3 hónapja.Ott csak a nagyvizitre és az esti fürdetésre vitték el.Egész nap lehetett látogatókat fogadni.A szülés másnapján a férjem keresztben az ágyamon hasán a picivel szundított :)))

Éjszakára azért jó lett volna pár óra pihenő de a csecsemősök nem voltak túl barátságosak.Szó szerint közelharcot kellett vívni,hogy betolhasd egy kicsit.

2009. júl. 24. 09:03
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. júl. 24. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 3 hete szültem Miskolcon a megyeiben.

Sajnos a 11 órás vajúdás vége császár lett.

13:04-kor lett meg a kislányom.Az őrzőben kihozták a műtét után 2 órával és kérésemre velem lehetett.Így este 10-kor vitték csak be, majd másnap reggeltől végig velem volt a pici.Nem bántam meg, csodás volt.Amúgy kérheted hogy vigyék be, de azt is hogy maradjon.Te döntesz, neked akkor hogy jobb.De a babának jobb veled.Én a fürdetések után már alig vártam hogy visszahozzák:-))

Könnyű szülést kívánok:-)

2009. júl. 24. 14:20
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)és gratulálok:)
2009. júl. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!