Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik gátmetszéssel szültek,...

Akik gátmetszéssel szültek, mi használt utána a legjobban, mitől gyógyult a leghamarabb?

Figyelt kérdés
Aloe first-öt hallottam hogy állítólag jó, nem tudom, hogy a kórházban adnak esetleg valamit rá, vagy használhatom akár ezt is. AKinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata írjon!
2009. júl. 23. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez nem gyógyszer, de a hideg vagy langyos vizes zuhany után nagyon megkönnyebbül a seb. 4 hete szültem és csak ritkán érzem, gyorsan gyógyul.
2009. júl. 23. 19:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnos nem használtam semmit,utólag már okosabb lennék.Nekem is ajánlották a First-öt,mert praktikusabb és gyorsabb,mint óránként zuhanyozni.Elég megerőltető lett volna olyan gyakran tusolni,közben babára figyelni,pihenni....Igazából a seb nagyon hamar gyógyul,a kellemetlen érzést a húzódás okozza a cérna keményedése miatt.A kistesónál biztosan veszek egy ilyen Aloés sprét :)
2009. júl. 23. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia

A ˝zőld krém˝ Aloe Vera Gelly is kiváló erre a célra a barátnőm szerint mert én császáros voltam de neki az is sokat segített. Felváltva használta a firs-öt és a krémet.

2009. júl. 24. 00:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia

Én elég sűrűn zuhanyoztam a szobába nagyon meleg volt így még tényleg nagyon jól esett mivel nem a babóval voltam egy szobába így nem okozott gondot az állandó zuhanyzás

Mi rendeltük az aloe first sprayt jó nagyot jó olcsóért külföldről már haza értem a kórházból és sokkal jobban éreztem magam mire meghozták :S

2009. júl. 24. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:
A 4.babát várom,nevetni fogtok de nekem a langyos zuhany segített a legjobban.Amilyen gyakran csak lehetett .
2009. júl. 24. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:

6 hete szültem.

Fújd a First-öt jó gyakran (wc után is!) és legalább 4-5 alkalommal naponta kend Gelly-vel, aztán száradásig levegőn szellőztesd (nem könnyű gyerek mellett). És kérj jégakut a nővérektől a gátra, ha fáj. Én ezeket csináltam és 1 hét alatt minden bajom elmúlt. A gátam sem fájt, csak a cérna húzott.

Szép szülést kívánok!

2009. júl. 24. 14:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Még az sem biztos, hogy kell rá valami, nekem soha nem fájt a gátsebem, magától meggyógyult. Szülés után simán tudtam ülni. A kórházban reggel és este zuhanyoztam.
2009. júl. 24. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!