39. hét, zárt méhszáj, I. fokban érett lepény és jól vagyok! Azért jöhet még időben a bébi? Vagy túlhordom?
Az én babóm már a 31. hét óta fejjel lefelé van :)
Ma azt mondta a dokim, hogy azért még szülhetek időben, csak kíváncsi lennék, hogy akik már túl vannak rajta és hasonló paraméterekkel rendelkeztek, azoknál mikor jött a baba. Nagyon nem szeretném túlhordani, már szenvedek a nagy pocival, pláne ebben a nagy melegben és persze már várja a kis szobácskája is..:)
Ráadásul az NST sem mutat semmit, minden OK!
Mikor lesz ebből bébi? :(
39+1. hetesen voltam dokinál, zárt méhszáj, semmi fájás, azt mondta, még egy hét legalább, mire szülök, de inkább több. Rá 2 napra jöttek a fájások, mentünk szülni, 2 óra alatt meglett a kislányom :) Ennyit az orvosi jóslásokról :) Nem éreztem semmit még az előző napon sem, teljesen jól voltam, mindent csináltam, jöttem-mentem, csak volt egy nagy pockom :) Ja le se volt szállva a hasam!
Szóval ne izgulj, lehet, hogy 5 perc múlva jönnek a fájások!!! Könnyű szülést kívánok neked!!
39.héten voltam dokinál teljesen zárt volt a méhszáj,másnap nst...semmit nem mutatott a gép...
3.nap megszültem 2 óra alatt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!